Wednesday 20 June 2007

Λιακουρική Ιστορική "Αλήθεια και Γνώση"

Οι μέρες της "Αλήθειας" και της "Γνώσης" έφτασαν. Νομίζετε κουλτουριαραίοι, ότι οι ΕΛληνες τρώνε κουτόχορτο για να πιστέψουν την σιωνιστική ανθΕΛληνική ιστορία που μας πασάρουν χιλάδες χρόνια τώρα οι σιωνιστές τσιράκια της νέας Τάξης του Αντίχριστου που μας κυβερνάει από τη παγκόσμια πρωτεύουσα στη Λευκή πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν.
Παρουσιάζουμε τη "πραγματική" Λιακούρεια (μυθ)Ιστορία, που μόνο ένας υπερνούς σαν τον Προφήτη Λιάκουρα θα μπορούσε να συλλάβει.
Με τις +ευλογίες+ του γέροντα καραπάππουλου του παρλαπίπα:


Agiasofia VII e.blog=



Σπανιότατο πολύ δυνατό ντοκουμέντο που σπάει τα κόκκαλα των καθηγητάδων - επιστημόνων - κουλτουριαραίων. Το πρώτο διαστημικό λεωφορείο ήταν το ιερόν "Agiasofia VII e.blog=", EΛληνορθόδοξος βλογιοκομένος πρόδρομος των αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών, στο ακρωτήριο Τέναρο πριν 2.489.399 χρόνια, (την εποχή που οι φραγκολεβαντίνοι τρώγαν ο ένας τον άλλον). Ο Αρχιεπίσκοπος κυβερνήτης του σκάφους καραπαππούλης Μπήχτης Απόλλων +ευλόγησον+, οι παπάδες, παπαδοπαίδια μέλη του πληρώματος, καθώς και το τεχνικό προσωπικό καντηλανάφτες, καλόγριες κλπ, κατέγραψαν το ημερολόγιο του διαστημόπλοιου στο απολυτίκιο "ο ύμνος του όσιου Φανουρίου του Ιπταμένου" καθώς και σε πλήθος κωδικοποιημένα χειρόγραφα του Αγίου όρους.Σχέδιά του, κλέψαν από τ' αρχαία ελληνικά χειρόγραφα οι Σιωνιστές και το παίζουν "τσάμπα μάγκες" με τα μαϊμού διαστημικά λεωφορεία της Νέας Τάξης των πραγμάτων.

ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξη Εκκλησία



Ο Αρχαιοελληνορθόδοξος Παρθενώνας (γυναικωνίτης δηλαδή) πριν το μένος των Εθνικών Ιλλουμινάτι Σιωνιστών καλικατζαραίων κλπ, καταστρέψει τον Ορθόδοξο Σταυρό. Σπανιότατη απόδειξη ότι οι αρχαίοι ΕΛληνες ήταν κρυπτοΟρθόδοξοι χριστιανοί και περιμέναν την έλευση του ΕΛληνος Ιησού Χριστού. Από τότε μας μισούσαν οι μιαροί εβραίοι όπως γράφουν "Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" που μεταλλάχθηκαν σε "Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης" (για ξεκάρφωμα). Η πλήρης εφαρμογή τους από τον μέγα μυθιστορικό αναλυτή Λιάκουρα τον Μπουρδολόγο.

ΕΛληνικές Πυραμίδες


Οι γνωστές αρχαιοελληνορθόδοξες Πυραμίδες 357.298 χρόνια πριν, στην ακμή του Ορθόδοξου ΕΛ πολιτισμού (διακρίνεται και ο αεροδιάδρομος προσγειώσεως αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών υδραργύρου Χανεμπού. Αν δεν το βλέπετε, ΔΕΝ πιστεύετε αρκετά, ή είσθε Ιλλουμινάτι, καλικατζαραίος κλπ) .

Προϊστορική Ορθοδοξία



Ο Ιερός τόπος λατρείας των πρώτων Χριστιανών πριν 895.219 χρόνια περίπου (κατά ασφαλείς πληροφορίες του μέγιστου Σακκέτου - Πακέτου). Παρατηρούμε αρχαίους ΈΛληνες με χαρακτηριστικές υπερτεχνολογικές ενδυμασίες υδραργύρου και 2 ρομπότ (αν κάποιος δεν τα βλέπει... ξέρετε).

ΕΛ Ιερουσαλήμ

Η ΕΛληνική ιστορική πόλη της Ιερουσαλήμ με τα γνωστά Ορθόδοξα μνημεία στη πραγματική τους εμφάνιση πριν 694.889 χρόνια. Οι προφητείες του γέροντος καραξούρα +ευλόγησον+ αναφέρουν ότι με την επικράτηση της 6ης κοσμοκρατορίας, όλα αυτά θα γίνουν ξανά ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξα (πάλι με χρόνια με καιρούς κλπ.). Προς το παρόν οι εβραιοσιωνιστές θέλουν να ρίξουν το τέμενος για να κάνουν τον αντίχριστο ναό του Βάαλ.


Αγιος Ερμής ο τρισμέγιστος


Τυπική αρχαία εκκλησία του Ορθοδόξου Αγίου Ερμή του τρισμέγιστου, πριν οι Ιλλουμινάτι τη μετατρέψουν σε γοτθικό Σιωνιστικό Αντίχριστο άντρο, με το τριγωνικό μάτι των Ιλλουμινάτι στην οροφή (κι αυτό δεν το βλέπετε?). Τι κάνει η Ιερά Σύνοδος? Γιατί επιτρέπει το κακό Ιλλουμιναταραίικο μάτι στο τρούλο των εκκλησιών? Γιατί δεν ΕΛληνοποιείται ο Ιησούς Χριστός? Γιατί δεν Αγιοποιείται ο Προφήτης Λιάκουρας? Τι περιμένουν? Την 6η Κοσμοκρατορία το 2024?
ο Μέγας Βασίλειος



Η Αρχαία ΕΛληνική εκκλησία "Μέγας Βασίλειος" στην ΕΛληνική Αλβιώνα, όπου συνωμότησαν οι αγγλοσάξωνες Σιωνιστές Ιλλουμινάτι και αφαιρέσαν τα Ιερά σύμβολα του Προφήτη και του Θεού. Οι ορθόδοξες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες του Συννεφάκη όμως ετοιμάζουν τον μελωδικό τους ήχο (τα τεριρέμ θα κρατούν). Θα φάει η μύγα σίδερο.

Αγιασοφιά Κίνας



Το ΕΛληνικότατο Σινικό τείχος με άλλη μια Αγιασοφιά. Η έρημος τακλαμακάν είναι παρα δίπλα. Οι υποχθόνιοι κρόνειοι νεφελίμ δεν μπορούν να έρθουν εδώ διότι ο τόπος είναι ΕΛληνορθόδοξος και εξαγιασμένος. Μπορείτε να διακρίνετε τη σκιά της ψάλλουσας κοσμοσφαίρας στα δέντρα (όποιος δεν βλέπει...)


Ναός Καρακαλτάκα Απόλλωνος

Χαρακτηριστικό προϊστορικό ΕΛληνικό κτίριο (παρατηρήστε όλα τα ΕΛληνικά στοιχεία και φυσικά το μπαϊράκι του Σιντάκλκα - Καλτάκα Αππόλωνα Λ) που οι συνομωτούντες Φραγκολεβαντίνοι κλέψαν για να φτιάξουν τεχνολογικά επιτεύγματα όπως χύτρες ταχύτητος, οδοντογλυφίδες, γυαλιά ηλίου, τρακτέρ κλπ.

Αγιασοφιά Αμερικής


Η βέβηλη ανθελληνική Νέα Τάξη κατέστρεψε την Αγιασοφιά Αμερικής η οποία συνδεόταν υπογείως με τα περίφημα πηγάδια με τις άλλες Αγιεσοφιές σ' όλο το Σύμπαν. Είναι άσχετο το γεγονός ότι ψάχνουν αυτές τις μέρες, τα πηγάδια της Αγίας Σοφίας? Εεεε? Τι ψάχνουν? Τι θα βγει από κει κάτω? Εεεε?

Αγιασοφιά Αυστραλίας


Κι άλλη μια Αγιασοφιά δίπλα στο ΑρχαιοΕΛληνΟρθόδοξο μνημείο στην ΕΛληνική αρχαία ήπειρο - αποικία των ΕΛ. Η Ορθοδοξία εδώ άργησε να έρθει. Το μνημείο είναι πρόσφατο. Μόνο 452.063 χρόνια παλιό.

Αγιος ΗρακΛής

Εδώ το πρώτο αυθεντικό μνημείο των αυτοχθόνων Αμερικάνων ΕΛ απογόνων του Ηρακλέος με χαρακτηριστικά Ορθόδοξα σύμβολα. Η Νέα Τάξη και το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ με τη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων προσπαθεί να σφετεριστεί τα μυστικά στις υπόγειες πόλεις που υπάρχουν κάτω από τα θεμέλια του ιερού ναού. Δεν υπολόγησαν όμως τον Προφήτη Πλασιέ, τον θεό, τον γέροντα +ευλόγησον+, και τον Σακκέτο - Πακέτο που με στοιχεία και ντοκουμέντα τους ξεμπρόστιασαν τους παλιοϊλλουμινάτι, που κακόχρονο νάχουνε...


Μυστικό βουνό ΕΛ

Εδώ σπανιότατο εσταντανέ από την Ατλαντίδα όταν την κατέλαβαν οι ΕΛ, και στήσαν το Βυζαντινό σύμβολό τους στο μυστικό βουνό, που μετά το κάναν δώρο στον Πούτιν (το βουνό), ο οποίος το γέμισε αρχαιοΕΛληνορθόδοξες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες.

ΕΛληνικό Πάσχα (να καούν τα κάρβουνα)



Τα νησιά του ορθόδοξου Πάσχα στον Ατλαντικό. Εκεί πέρναγαν τις διακοπές του Πάσχα διάφοροι ΕΛ (ήταν celebrities' island, υπερπολυτελείας και για λίγους θεούς). Πήγαιναν με κρουαζιεροτριπόδια life style υδραργύρου, σουβλίζαν με υπεριώδης σούβλες και τρώγαν υπερηχητικό κοντοσούβλι με το περίφημο ραδιενεργό τζατζίκι (μια μυστική συνταγή που περιγράφεται στα κρυμμένα χειρόγραφα του Αγίου Όρους από τον παππούλη βρωμοπάπουλο +ευλόγησον+). Οι ωραίες εποχές τέλειωσαν όταν την πέσαν οι εβραιοκομμουνιστές Σιωνιστές Άτλαντες.


Παναγιά η Τρελοκοτσιδού


Το γνωστό ΑρχαιοΕΛληνικό άγαλμα της Ορθόδοξης Παναγιάς της Τρελοκοτσιδούς (μεγάλη η Χάρη της), πριν η Νέα Τάξη κλέψει τα μυστικά που έκρυβε το άγαλμα στις κοτσίδες του και γίνουν τσάμπα μάγκες κάτι ψευτοεπιστήμονες με Νόμπελ και τέτοια Σιωνιστικά.

Αγιασοφιά Σειρίου


Επιτέλους η Πρώτη Αγιασοφιά στον πρώτο δημιουργημένο από τους ΕΛληνες γαλαξία. Εικάζεται ότι είναι στο σύμπλεγμα του Σειρίου. Όμως αυτό δεν είναι εξακριβωμένο, διασταυρωμένο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ΠΛΗΡΩΣ. Περιμένουμε απαντήσεις από το επιστημονικό εργαστήριο υπερυψηλής τεχνολογίας του Αγίου Όρους, τον ειδικό ερευνητή Σακκέτο - Πακέτο που επεξεργάζεται με τη φοβερή Θεοεπιστημονική μέθοδο, τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα των γεροντάδων της Ορθοδοξίας. Για να μη λένε μερικοί - μερικοί ότι λέμε ότι θέμε και δεν το τεκμηριώνουμε Δυνατά και Λιακουρικά.
ο Αη Πούτιν ο Κατεψυγμένος



Βλέπουμε την πρώτη ΕΛληνική υπερτεχνολογική Ορθόδοξη αποστολή στην Ανταρκτική και το Θεοεπιστημονικό στρατηγείο της "ο Αγιος Πούτιν ο Κατεψυγμένος". Εκεί βρήκαν τρούπες της κουφάλας γης, καλικατζαραίους, εξωγήινους (και πήραν και συνέντευξη), ξυπνήσαν κανα δυό κόκκινες αρκούδες (αλλά αυτές ξανακοιμήθηκαν) και γενικώς έγινε της Κασσιανής το τροπάριο... καταλαβαίνετε.
ΣεληνΕΛλην και τούρμπο Σταυρός



Η πρώτη ΕΛληνορθόδοξη αποστολή, λίγο μετά τη κατασκευή της σελήνης από τους ΕΛλοχείμ. Παρατηρούμε την υπερτεχνολογική διαστημοστολή υπερβαρυτικού υδραργύρου, ιδανική στις περιβαντολογικές συνθήκες του τεχνητού ΕΛληνικού δορυφόρου. Ο Ιερός ιπτάμενος ΕΛληνορθόδοξος Σταυρός που εκινείτο με τούρμπο αγιασμό, είναι το πρώτο παράδειγμα του ΑΠΛΟΥ τρόπου που λύνουν τα προβλήματά τους οι Λιακουρορθόδοξοι (όπως τα περίφημα μολύβια του Πούτιν).

2 comments:

ο δείμος του πολίτη said...

Δεν είχα δει αυτό το post. Κλασσικό πια, αλλά μου άρεσε πολύ.

Unknown said...

Πολύ ωραία! Πρώτη φορά τα είδα.. γενικά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το blog σας!