Wednesday, 13 June 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ SUPER (1)

H "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ) είναι ένας ατέρμονος κύκλος καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό.
Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ, (γιατί αν περιμένουμε από τον τηλεπροφήτη να γίνουν όλα όσα έχει κατά καιρούς προφητεύσει, θα περιμένουμε στον αιώνα τον άπαντα. ο καιρός γαργαρ μακρύς)

Λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης του Blogme.gr έπειτα από τη γνωστή μήνυση του τηλεπλασιέ βιβλίων Δημοσθένη Λιακόπουλου που έχει οριστεί στις 21 Ιουνίου 2007, ωρα 9πμ, στο Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτήριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων,

... θα παραθέσουμε πλήθος πραγματικών στοιχείων, video και audio, του γνωστού τηλεπλασιέ από την τηλεοπτική τηλεμάρκετινγκ εκπομπή του, έτσι ώστε όλοι να διακρίνουν που βρίσκεται το ασύστολο ψεύδος, που βρίσκεται η συκοφαντία, που βρίσκεται η παραπληροφόρηση, που βρίσκεται η διαστρέβλωση λέξεων, αξιών και εννοιών, που βρίσκεται η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που βρίσκεται ο διασυρμός της ιστορίας, θρησκευτικού αισθήματος, πολιτισμού, παραδόσεων, και εν γένει όλων μας σαν έλληνες, ανάμεσα σε πολλά άλλα ακόμα.

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ

Στη Δίκη αυτή (εκτός από τον άσχετο με το blog funEL, Αντ. Τσιπρόπουλο), είναι σαν να δικαζόμαστε και όλοι όσοι επιμένουν στην ελευθερία της έκφρασης, αμύνονται στη παραπληροφόρηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων από τηλεοπτικά (και άλλα) σκουπίδια, αντιδρούν στη μετατροπή της σάτιρας σε ποινικό αδίκημα.


(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)

UBERMENSCH LIAKO


2 Καλοκαίρια και 2 Πασχαλιές μαζί.
Το Ποθούμενον (για απελευθέρωση ΕΛληνικών εδαφών), έχει έρθει, "το πιο ζεστό χειμώνα από το 1880 έζησε ο πλανήτης, ... in.gr", διότι σε όλο το πλανήτη είχε βαρυχειμωνιά (???) και εμείς έχουμε καλοκαίρι ... (η αντίφαση βασική μέθοδος Λιακούρειας "απόδειξης"). Μέσα στα πακέτα είναι τα γνωστά "Πρωτόκολλα" της Νέας Τάξης, (των σοφών της Σιών), και το τεραστίων διαστάσεων ¨ο καιρός γαρ εγγύς", που ξεσήκωσε τον ΕΛληνισμό (???). Πω πω μούσκεμα στον ιδρώτα είμαι...(φάτε Αλήθεια και Γνώση)
KALOKAIRIAKAIPIPES...

Η παγκόσμια κυβέρνηση στη Τακλαμακάν
Ο κόσμος κυβερνιέται από την έρημο Τακλαμακάν στη Κίνα. Ιερομόναχος Παρθένιος. Το Άγιο Όρος Δικαιώνει τον ιερό τηλεπλασιέ.(φοβού τους υποχθόνιους και πυραμίδες φέροντες)
kivernisitaklamaka...

ΑλογοσκούφηςΧαριτολογόντας...
μαζί με το σύνηθες χαμερπές γλύψιμο προς την εκάστοτε πραγματική εξουσία(χα ...γελάσαμε πάλι σήμερα)
alogoskoufisprofit...

Αχταρμάς και ρώσικη σαλάτα
Προφητικός αχταρμάς με γεροντάδες, Προφητείες, Βουλγαρίες, βιβλία, εφημερίδες, πολιτική, Παπανδρέου, παγκοσμιοποιήσεις, ιστορίες, κόκκινες αρκούδες, απόλυτη δικαίωση, εμείς ... είμαστε οι άνθρωποι του πνεύματος, ... ρώσικη σαλάτα.(κάνουμε τη νύχτα μέρα)
SOUPERSOUPERAXTARM...

40000 ΕΛ
Τα ιερά τα όσια και τα δίκαια. ΕΛ-λην στη γλώσσα των ΕΛ (μοναδικός γνώστης αυτής της γλώσσας). Εμείς είμαστε οι απόγονοι των ΕΛ. Αυτόχθονες. Από το 40000 χρόνια προ το Χριστό μέχρι τώρα εμείς είμαστε εδώ πέρα. Όσο για κείνους που μας βρίζουνε ο θεός να τους έχει καλά. ο καιρός γαρ εγγύς.(κ. Τσιπρόπουλε, ο θεός να σ' έχει καλά)
40000kaiallaparmth...

Μισοτηγανισμένα απέθαντα ψάρια
Ξέρετε βέβαια ότι το θαύμα με τα τηγανισμένα ψάρια έγινε κάπου στη Λάρισα και ο Προφήτης το πουλάει σε DVD, με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Άρα θα πάρουμε την Πόλη.(νηστήσιμες συνταγές για τηγανητά μπακαΛιακουράκια)
PSARIA.wma

Ρομφαίες στο διάστημα
Η Ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ εμφανίστηκε στο διάστημα όταν έγινε ο Πούτιν πρόεδρος...(είπε ο γέροντας)
ROMFAIA.wma

Προφητείες και πολιτική
Το παπαδοπαίδι του έστειλε Προφητεία (το σχέδιο του θεού). Βουλγαρίες, Περσίες, αγωγοί, Πούτιν, το ξανθόν γένος, ... μα αγαπητοί μου φίλοι οι Προφητείες αφορούν την καθημερινότητα, η πολιτική κατάσταση, το ίδιο.(να πως βγαίνουν οι Προφητείες)
SUPERPROFITIES.wma

Η Εγνατία του Άγιου της Ορθοδοξίας
Πως εξηγείται η Προφητεία του γέροντος Παϊσιου, του Κοσμά του Αιτωλού (αχταρμάς), για τους στρατούς που θα περνάνε στη μακεδονία. Πραγματοποιείται "στας ημέρας μας", καθώς η εγνατία οδός είναι μισοτελειωμένη. Παρακολουθείστε Λιακούριο συλλογισμό.(Σύγχρονες Προφητείες και Θαύματα)
EGNATIAAAAAApaisio...

Οι 13 Πύλες της Μακεδονίας...
αυτή την καινούργια Αποκάλυψη σας την αφήνουμε για έκπληξη... αν νομίζετε ότι οι αμερικάνοι θέλουν την Μακεδονία για το ουράνιο (???), η για να περνάνε τα ναρκωτικά (???). Ξέρετε τις πύλες που οδηγούν στη κοίλη (κούφια) γη, αυτές που βούλωσε ο Μεγαλέξανδρος κατ'εντολή του Θεού, για να μη βγαίνουν στην επιφάνεια οι 72 φυλές των υποχθονίων? Απολαύστε...(Προσοχή μη ξεβουλώσετε τίποτα και τρέχουμε)
MAKEDONIA13PYLESdi...

Τελευταία εκπομπή
Όλα τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Του βιβλία τα δίνει σε μία μόνο εκπομπή, γιατί έχει ΜΟΥΤΡΑ και μιλάει. Είναι η περίφημη τελευταία εκπομπή σε ένα σαβουροπακέτο που εμφανίζεται ανά εποχές και βαπτίζεται καινούργιο. Φυσικά μόνο τελευταία δεν είναι, διότι το Θαύμα του γέροντα +σκοτάδισον+ κάνουν τα βιβλία ατέλειωτα και την τελευταία εκπομπή, "τελευταία" στο διηνεκές.Είναι πραγματικά απολαυστικό το αρχαίο τηλεμάρκετιγκ (κοροϊδεύουμε τα κορόιδα και όποιος τσιμπήσει) και η κουτοπονηριά που έλεγε κάποιος πριν 2 ολόκληρα ακριβώς χρόνια που μάλλον είχε κληρονομικό χάρισμα
11TELEYTAIAEKPOMPH...

Οι τσόντες του Λιάκουρα
Σηκωθήτε από καρέκλες, καναπέδες, νεκροκρέβατα κλπ κλπ και "πάρτε τα βιβλία για τα οποία γίνεται ο πόλεμος" (???). Διαστρέβλωση και γκεμπελίστικη διαστροφή. Μιλάει για ένα πόλεμο που φαντάζεται ότι του κάνουν, ενώ στη πραγματικότητα εκείνος επιτίθεται συνεχώς με λάσπη σε όλων των ειδών τις αξίες και πολιτισμικές κατακτήσεις, παραχαράσσοντας την ιστορία και διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις πολλά χρόνια τώρα ανενόχλητος. Βέβαια οι λίγες καθ' όλα δικαιολογημένες αντιδράσεις για την αγυρτεία Του, μετατρέπονται από την αρρωστημένη μανιοκατάθλιψή του, σε "πόλεμο που του κάνουν για να μην ακουστούν ιδέες". Προφανώς εννοεί ότι ιδανική και θεάρεστη κατάσταση θα ήταν να ακούγονται ΜΟΝΟ οι δικές Του ιδέες.Απατεώνα καντηΛανάφτη, αν πούλαγες "τσόντες" θα ήταν κατά πολύ τιμιότερο, ανθρωπινότερο και φυσικότερο. Όμως το να ξεπουλάς το "Χριστό και την Ελλάδα" διαστρέφοντας και ξεφτυλίζοντας αξίες και ιδέες με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες σε δεκάδες κανάλια καθημερινά, είναι βαρύ και επώδυνο στους πολίτες αυτού του τόπου. Και μπορεί βέβαια Εσύ να "μην σκέφτεσαι" όπως ομολογείς, αλλά υπάρχουν άλλοι που σκέφτονται εκτός από αυτούς που Σε δουλεύουν ψιλό γαζί λεγοντάς Σου "πες τα ρε Δημοσθένη"."Ο θεός της ΕΛλάδας" θλιβερέ τηλεπλασιέ πρέπει να είναι ο τοπικός εθνικός κατ' εικόνα και ομοίωσή Σου θεός, γιατί εμείς γνωρίζουμε τον ορισμό ενός συμπαντικού θεού που μάλλον Σου είναι άγνωστος.
11LIAKOTSONTES.wma

Η διαφήμιση
Αν όλοι αυτοί οι φανταστικοί Σου εχθροί που "διώκουν την εκπομπή", Σου κάνουν διαφήμιση (δουλεύοντας για σένα), και ξεπουλάς και τις αποθήκες "μαζικά", μάλλον δεν είναι και τόσο εχθροί, "όλοι αυτοί", τελικά.Θα το ισχυριστείς ξανά αυτό στο δικαστήριο που σέρνεις ένα αποδεδειγμένα αθώο με μηνύσεις και διώξεις?Απ' ότι αποδεικνύεται, Εσύ είσαι που διώκεις με όλα τα μέσα που διαθέτεις νόμιμα και παράνομα, τις διαφορετικές ιδέες, έχοντας ΚΑΙ με την προοπτική της διαφήμισης μπας και ξεπουλίσεις λίγα πάρα πάνω σκουπιδοπακέτα θεοκρατικής μεταφυσικής ανοησίας.Μια φιλικότατη συμβουλή γιατί οι δικοί Σου μάλλον αποφεύγουν να στο πούνε, το κακό θεατρικό στη φωνή Σου είναι για πολλούς απωθητικό, κωμικοτραγικό και εμετικό. Ακολούθησέ τη, θα γίνεις καλύτερος τηλεέμπορας.
11LIAKODIAFHMHSH.w...

Ανάσταση
"Κύριος μεθ' ημών, ουδείς καθ'υμών". "Ο αναστημένος Χριστός είναι πάντα μαζί μας" "Χριστός Ανέστη". Ο λόγος γίνεται για μια φανταστική ομάδα που κυβερνάει τον κόσμο. Μάλλον μιλάει για την παγκόσμια σατανική κυβέρνηση της λευκής αδελφότητας που εδράζεται στη λευκή πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν. Μας δίνει την πληροφορία διαβάζοντας ένα συνωμοσιολογικό σκουπιδοβιβλίο οτι η ισχυρή αυτή ομάδα δεν είναι αήττητη. Μετά αναφέρει τον μυστικό γέροντα +σκοτάδισον+ για τον φανταστικό πόλεμο που του κάνουν κάποια φαντάσματα στο τηλεφωνικό κέντρο, ο οποίος Του είπε ότι "μετά από το γολγοθά και τη σταύρωση, υπάρχει η ανάσταση".Αυτό ιερέ υπεράνθρωπε τηλεπλασιέ να το πεις στον Αντώνη Τσιπρόπουλο που "τον σταυρώνεις" γνωρίζοντας την αθωώτητά του, επειδή Σε ενόχλησε η κριτική σάτιρα στον οχετό της ακατάσχετης μπουρδολογίας Σου (κάποιου τρίτου), μυρίστηκες χρήμα και ευκαιρία για διαφήμιση, όπως Σου ξέφυγε στη προηγούμενη παράγραφο. Αλλά μάλλον το κάνεις "με αγάπη πάντα", ...για να κοινωνήσει την απαραίτητη "Ανάσταση" Όμως "ο Καιρός είναι κοντά" να καταλάβεις όσο σου επιτρέπει το αρρωστημένο εγώ Σου, τι πάει να πει Ανάσταση, σταύρωση και γολγοθάς... με αυτή τη σειρά... και με πολλή ΕΛληνορθόδοξη αγάπη.
11LIAKOANASTASI.wm...

Ιχώρ, Κίσσιγκερ, Ιοί
Χρησιμοποιώντας την γνωστή θεατρική φωνή Του, παίζοντας υψίστης τέχνης θέατρο, μας υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά τον κατασκευασμένο χοντροειδέστατο ακροδεξιό μύθο περί Κίσιγκερ. Ναι τα γνωστά... ότι τάχα είπε για τον εχθρό των σιωνιστών,τους έλληνες και "βαράτε την γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία τους" κλπ κλπ, μπλα μπλα... Αφού αναπτύσσει αυτό τον μύθο συνεχίζει και λέει: Ξέρετε γιατί δεν αλλάζουμε? "Γιατί στις φλέβες μας τρέχει ο Ιχώρ". Ναι, καλά διαβάσατε. Εξηγεί ένα μύθευμα με ένα άλλο τεραστίων διαστάσεων σε ηλιθιότητα μύθευμα: Τον Ιχώρ. Το στοιχείο που κάνει τους ΈΛ-ληνες υπεράνθρωπους και φυλετικά ανώτερους από τους άλλους. Είναι ο γνωστός κραυγαλέος εθνοφυλετισμός με τον οποίο, χρόνια τώρα προπαγανδίζει και φανατίζει τους απλοϊκούς και ημιμαθείς (το έχει κάνει και ένα σαβουροτραγούδι ύμνο).Και συνεχίζει: ... "Από το 40.000 χρόνια πριν το Χριστό τον αναστημένο μας ρε (???), εδώ είμαστε ρε εμείς δεν μπορούμε να φύγουμε"... και αμέσως μετά:... "πω πω λέει σαν ιός σε υπολογιστή είναι (???) σκόρπιοι σε όλο τον κόσμο" (άρα φύγαμε??? ιός??? σκόρπιοι σε όλο το κόσμο??? σαν τους εβραίους δηλαδή???). Φυσικά η αντίφαση είναι αναπόσπαστο μέρος της Λιακούρειας αποδεικτικής μεθόδου "ο προκρούστης και ότι θέλουμε αποδεικνύουμε". Φανταστείτε ο ιερός τηλεπλασιέ να γεννιόταν (κούφια η ώρα) ... εβραίος. Ίσως να είναι και το κρυφό Του απωθημένο. Ο (ανύπαρκτος) προσωπικός Του θεός +αχταρμάς+ ξέρει.Γι αυτό σηκωθήτε από σάβανα, αρειανές πυραμίδες κλπ ... να του τα ακουμπήσετε αγοράζοντας ένα DVD, που παραχαράσσει ασύστολα την ιστορία, κραυγάζοντας ακριβώς το αντίθετο. Προτρέπει δε αυτό το κατασκεύασμα να δείχνεται σε σχολεία ... γιατί δίνει Αυτός το δικαίωμα.
11KISIGERIHOR.wma

Ο Ιησούς είναι ΕΛ-λην
Η Αποκάλυψη ..."για την ελληνική ΠΑΙΔΕΙΑ και ΚΑΤΑΓΩΓΗ του Χριστού".Όλοι ήταν ΕΛληνες την εποχή του Χριστού (και ο ίδιος φυσικά). ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ (που όλως τυχαίως αναγκαίως, μας προκύπτει εβραίος!). "Τέτοιες αλήθειες μαθαίνει κανείς στα απόκρυφα ευαγγέλια". Είναι απολαυστικότατο το ηχητικό απόσπασμα. Αλλάζει όλα τα δόγματα ευαγγέλια εορτολόγια αγιογραφίσεις ψαλμούς κλπ, όλη τη βάση της Ορθόδοξης πίστης φωνάζοντας - γκαρίζοντας γκαμπελίστικα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Επί μήνες φώναζε αγριεμένα γιατί δεν συγκαλείται η Ιερά Σύνοδος ... "ελέγχω την ιερά Σύνοδο... γιατί δεν συγκαλείται η Ιερά Σύνοδος..." Και ρίχνοντας τη ταφόπετρα αχταρμά "τώρα ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου" εντέχνως δίπλα στο "μόνο η ελλάδα ανθρωπογονεί", σύνθημα των δωδεκαθεϊστών, ολότελα ξένο και πολέμιο με τη θρησκεία που υποτίθεται υπερασπίζεται, ολοκληρώνει ηδονικά "μόνο η ελλάδα δίνει ανθρώπους που με τρόπο επιστημονικό δίνουν την αλήθεια και τη λογική". "Μάθετε όλες τις αλήθειες... οδηγίες για νικητές..." . Είναι βασικό στους κύκλους των νεορθόδοξων νεοεθνικοσοσιαλιστών να "αποδείξουν" πάσει θυσία το μύθο τους, ότι το μιαρό γένος των Εβραίμ (εβραίοι) είναι οι αιώνιοι εχθροί των ΕΛοχίμ (ΕΛλήνων). Βασικότατο σημείο είναι να εξΕΛληνίσουν την εβραιογενή επικρατούσα θρησκεία, με το να πολιτιγραφήσουν πάσει θυσία, τον εβραίο Ιησού ... ΈΛληνα.Αγκάθι φυσικά σε ΟΛΑ τα σχέδιά τους είναι απλά ...η πραγματικότητα. Που ξεπερνιέται βεβαίως με την ακατάπαυστη προπαγάνδα, την ψευδοεπιστήμη, τη θεολογία και κυρίως την ΠΙΣΤΗ.Μερικές φορές αναρωτιόμαστε εάν ο ιερός τηλεπλασιέ είναι σκοτεινοσιωνιστής υποχθόνιος πράκτορας απεσταλμένος να καταστρέψει τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Έχετε παρατηρήσει τα χαρακτηριστικά της αφεντομουτσουνάρας Του? το πλατσουκωτό κρανίο Του?... το απολλώνειο θείας αισθητικής αρχαιοελληνικού κάλλους, υπέρβαρο λιπώδες σώμα Του. ... Γιατί άραγε μισεί τόσο πολύ την ελληνική αριστοτέλεια λογική?... Ας μην μας μπαίνουν συνωμοσιολογικές ιδέες περί καταγωγής.Ο Ιησούς είναι ΕΛ-λην όσο ακριβώς είναι και ο Λιάκουρας.Η συνέχεια επί των ηχείων σας... (απαραίτητες προφυλάξεις στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού).
11JESUSELLIN.wma

Το προς Τσιπρόπουλο ευαγγέλιο
Ακούστε τα ιδανικά του Ελληνισμού "μάθαμε εδώ και χιλιάδες χρόνια... Δε μιλάμε για πίστη στο Χριστό που είναι αυτονόητη (???). Μιλάμε για ιδανικά ρε..." (εδώ η φωνή γίνεται γλυκιά, γεμάτη εθνικοσοσιαλιστική καλοσύνη και συμπόνια. Ναι, αυτός είναι ο υπεράνθρωπος Προφήτης της "αγάπης" και της "κατανόησης")... "για πίστη στη παλληκαριά, για πίστη στο φιλότιμο, για πίστη στην αγάπη, στον πλησίον για πίστη, στο να βοηθούμε τον αδύνατο, για πίστη στο να συγχωρούμε τον εχθρό, αυτή είναι πίστη, αυτά είναι τα ιδανικά των ελλήνων, αυτό είναι η ανθρωπιά και η καλοσύνη στον συνάνθρωπο που έχει δυσκολία στη ζωή του, αυτά είναι τα ιδανικά απ αυτά ξεκινά ο ελληνισμός... κλπ κλπ"...Δεν θα σχολιάσουμε τα ανωτέρω. Όλοι θυμόμαστε τις επίμονες γεναιόδωρες επικηρύξεις Toυ για να βρεθεί κάποιος χαφιές (τώρα πια κάποιοι λένε -αποψή τους έτσι?- ότι οι επικηρύξεις έρχονταν κατ' ευθείαν από το server του liako.gr. Συμπτωματικόν?). Θυμάστε τις "υπόγειες μεθόδους φίμωσης" "με αθέμιτους, απαράδεκτους και ανορθόδοξους τρόπους" που κάποιος 2 χρόνια πριν Τον κατάγγειλε.Όσοι έχουν ακούσει το ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα, τους έχει έρθει μια αναγούλα, μια τάση προς έμετο, μία ανεξήγητη θλίψη για τη κατάντια ορισμένων ανθρώπων. Για να αισθανθείτε καλύτερα (συγκριτικά), σκεφτείτε τι θα αισθάνεται ένα από τα θύματά Του, ο Τσιπρόπουλος του blogme. gr ακούγοντας το "να συγχωρούμε τον εχθρό", "να βοηθούμε τον αδύνατο" , "στον συνάνθρωπο που έχει δυσκολία στη ζωή του", "ανθρωπιά" κλπ. Καταλαβαίνετε βεβαίως τι εννοεί με "τη παλληκαριά ρε" την υψωμένη σειόμενη γροθιά και δόντια που τρίζουν.
11AGAPISTOTSIPROPU...

Ο Λιακόφλωρος
Ο κόσμος του Προφήτη "είναι χωρισμένος στους από δω και στους από κει". Είναι ο ασπρόμαυρος κόσμος που παράγει το συνηθισμένο γκρι της στολής ενός φασίστα. Ο κόσμος Του έχει μόνο το καλό (τα καλά και συμφέροντα, εμείς) και το κακό (οι άλλοι, οι διαφορετικοί, άρα οι εχθροί). Αδυνατώντας να διακρίνει τα άπειρα χρώματα τόσων πολιτισμών, τόσων ιδεών, τόσων αντιλήψεων που προσφέρει ο κόσμος μας, βαφτίζει όσα δεν καταλαβαίνει (και αυτά είναι πάρα πολλά), σε σιωνιστές νεοταξίτες "κρυμμένους","μίζερους" και "φλώρους"(???). Πάλι η γκεμπελίστικη προβοκατόρικη αντιστροφή των λέξεων και εννοιών. Παρακολουθούμε ένα ακόμα θαύμα: Πώς ένας κατά τεκμήριο σκοταδιστής κατηγορεί τους άλλους για σκοταδισμό. Πως ένας μικρός, μίζερος εμποράκος κατηγορεί τους άλλους για μιζέρια. Πως ένας ...Φυσικά πολλοί παθητικοί τηλεθεατές του είναι μικρά παιδιά. Μπορεί σίγουρα να φανατίσει ομάδες πληθυσμού που δεν έχουν κρίση και επαρκείς γνώσεις. Αυτούς που δεν μπορούν να αμυνθούν από προπαγανδιστές και λαϊκιστές συνθηματολόγους. Μπορεί άνετα να καταστρέψει ένα ευαίσθητο παιδικό μυαλό ενός δωδεκάχρονου με κούφια λόγια και μεγάλες αυταπάτες. Και αυτό Του αρέσει.Άραγε αναφέροντας κάποιους "φλώρους" "κρυμμένους στο σκοτάδι" βλέπει τον εαυτό Του και τους δικούς Του (στα πόστα κομπόστα), στον καθρέφτη Του? Κάποιον επώνυμο που με την υπεροχή της οικονομικής δύναμης και της τηλεοπτικής επιρροής, καταφέρεται με όλους τους τρόπους, σε μικρούς, αδύναμους, άσημους που Τον κριτικάρουν? Ας Τον αφήσουμε στη μιζέρια Του να φαντάζεται ότι είναι απόγονος των αρχαίων ελλήνων. Αυτό φαίνεται καθώς είπαμε από τη κορμοστασιά Του, δείγμα της οποίας βρίσκουμε σε όλα τα μουσεία που φιλοξενούν αρχαίους έλληνες κούρους (κοινώς τυρόπιτες κούρου).
11LIAKOFLOROS.wma

Η ανατομία μια Δικαίωσης
"Εγώ είμαι κινδυνολόγος? τά 'λεγα? Δικαιώνομαι? "Εδώ παραθέτει ένα χιλιοπαιγμένο απόσπασμα μιας εκπομπής κάποιων χρόνων, όπου ο Ίδιος παραληρεί μέσα σε μια κινδυνολογία περί σφραγίσματος του Αντίχριστου με τσιπάκια, σκάνερ που διαβάζει τα πάντα, για σαρωτές λέιζερ, "το χάραγμα το λεγόμενο, είναι ας το πούμε η ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία δεν θα είναι πια σε καρτελάκι αλλά θάναι πάνω μας θάναι στο μέτωπο ώστε να το διαβάζει... ένα σκάνερ θα διαβάζει το μέτωπό σου" και άλλες παρόμοιες γνωστές προφητικές ασυναρτησίες. Μέσα σε όλα αυτά αναφέρει αορίστως τις λέξεις "μα θα εφαρμοστεί στην Αθήνα ... όπως σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου".Και επειδή προσφάτως λόγω πλήθους αυτοκινήτων μελετάται μέτρο "διοδίων" (φανταστείτε αν εφαρμοζόταν τι θ' ακούγαμε), το συνδέει με την γνωστή Λιακούρεια μέθοδο συνδυασμού "ο Προκρούστης" με την άσχετη κινδυνολογία Του περί χαράγματος του αντιχρίστου στο μέτωπο κλπ κλπ. ... KAI ΞΑΦΝΙΚΑ, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ... ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΠΩΣ? ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΣ (στη φαντασία Του)!Το ίδιο κινδυνολογικό απόσπασμα επαναλαμβάνει σε οποιαδήποτε περίπτωση που κάτι εμφανίζεται στην επικαιρότητα για τσιπάκια barcode αντίχριστους κάρτες διοδίων κλπ. Δικαιώνεται κατά δήλωσή Του, κατά περίπτωση, σε όλες τις περιπτώσεις (εννοείται), κατ' αποκοπήν.Δάσκαλε Καψάλα είδες? είδες πως διαστέφεται η αλήθεια ταχυδακτυλουργικά εμπρός σε πλήθος Λιακόφιλων που δεν μπορούν να διακρίνουν τι λέει η φωτογραφία (από μόνοι τους) αλλά περιμένουν τη λεζάντα (από τον Προφήτη οδηγό), για να "καταλάβουν" αυτό που θέλει Εκείνος να "καταλάβουν".Αγαπητοί φίλοι για πολλά πράγματα ξέρει πολύ καλά τι λέει (... ανοησίες), ... είναι φανερό.Και ένα χλιαρό υπονοούμενο για την αμερικάνικη πρεσβεία με ένα εξ ίσου χλιαρό ειρωνικό σχόλιο περί ΝΑΤΟ και "την αγάπη μας"... Οι σιωνιστές εσένα έχουν βάλει στο μάτι Υπεράνθρωπε, άλλη σοβαρότερη δουλειά δεν είχαν φυσικά να κάνουν από το να σε παρακολουθούν ανελλειπώς. Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον ο τρόπος που τους γλύφεις.
11MALAKIES666.wma

Το σχεδιάγραμα της παγκόσμιας κυβέρνησης
Μας δείχνει το σχεδιάγραμα της δημιουργίας και προώθησης της παγκόσμιας κυβέρνησης. "Σας έδειξα τη δομή της παγκόσμιας κυβέρνησης, τι άλλο θέλετε..." Καταλαβαίνετε?Η αποκάλυψη του σχεδιαγράμματος της παγκόσμιας κυβέρνησης. Που? στην σαβουροεκπομπή "Δυνατά και Ελληνικά" μέσα σε σκουπιδοβιβλίο σε ένα φτηνιάρικο σαβουροπακέτο.Απίστευτο. Τέτοιο φοβερό μυστικό? Αποκαλύφθηκε? Και δεν έγινε μετά από αυτό ο πολιτικός και οικονομικός σεισμός? Δεν τρέξαν όλοι οι κακοί του αυτού και του άλλου κόσμου να Τον εμποδίσουν? Δεν σείστηκε η λευκή πυραμίδα συνθέμελα στη τακλαμακάν? Δεν έγινε σεισμός στη κούφια γη με τις 72 φυλές? Δεν σταμάτησαν τα τεριρέμ οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες του Πούτιν? Μήπως εμφανίστηκε ξανά κανένα γιαταγάνι του Αζαζέλ στο διάστημα? Μήπως άνοιξε κανένα σφράγισμα από τα 13 σφραγίσματα στη Μακεδονία και βγήκε κανένας υποχθόνιος? Μήπως χλιμίντρισε κανένας κένταυρος? Πλατσούρησε καμμιά γοργόνα?Ίσως ο επόμενος πόλεμος, σεισμός, τυφώνας κλπ (κάτι θα βρεθεί να "αποδειχθεί") να οφείλεται σε αυτήν εδώ την αποκάλυψη.Η Λιακούρειος μέθοδος "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει".
11PAGKOSMIAKYBER.w...

Πολιτική Προφητική ανάλυση (ξανά Δικαίωση, εννοείται)
Προσέξτε πολιτική ανάλυση "αχταρμάς και ότι θέλουμε λέμε".Ακούστε χωρίς πολλά σχόλια, προσέξτε φρασεολογία, βαρύτητα απόψεων και συνδυασμό γεγονότων. Με δύο τρεις επιλεγμένες ειδήσεις στήνει το θέατρο του παραλόγου, με αυθαίρετες ερμηνείες, φανταστικούς διαλόγους σενάρια και ... "πολιτικές" προβλέψεις. Αν, παρ' ελπίδα ακούτε όλα αυτά που ξεστομίζει ο Προφήτης, φυσικά, αν κάτι δεν σας ενοχλεί, τότε πρέπει να το κοιτάξετε τα ζήτημα, το συντομότερο δυνατό.Και όλα αυτά για να αποδείξει τη προφητεία ότι η ρωσία θα εισβάλλει στη περσία (ποιά περσία???) και το βασικότερο... "λοιπόν θέλετε να διαβάσετε για όλα αυτά... έχω ένα πακέτο μοναδικό με καινούργια βιβλία..."
11POYTINPAPAROLOGI...

Ο τρομερός διαστημικός πόλεμος
Σας αφήνουμε να ακούσετε τις μεγάλες ειδήσεις και τους Λιακούρειους συνδυασμούς και (παρα)λογική.ΟΛΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝ (Aν αυτό αληθεύει...)"Ειδήσεις που νοιάζουν τον κόσμο in the long term... εις την βαρβαρικήν"Πουτινιές και Λιακουριές."Βλέπετε πως συνδυάζουμε όλες τις ειδήσεις?"...Άλλη μια εφαρμογή της λιακούρειας θεο(παρα)λογικής μεθόδου "ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και η Ρώσικη σαλάτα". Είναι όταν αναμιγνύεις κατά το δοκούν ότι συμφέρει στο εκ των προτέρων στόχο να αποδείξεις. Φυσικά οι συνδυαζόμενες ειδήσεις είναι κατάλληλα επιλεγμένες (όλες από το ίντερνετ) για να βγάζει το επιδιωκόμενο συμπέρασμα που θέλει ο απατεώνας. Γιατί από τις εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινές ειδήσεις, οποιοσδήποτε αυθαίρετα μπορεί να συνδυάσει οτιδήποτε για να εξάγει οποιοδήποτε υποκειμενικό αυθαίρετο συμπέρασμα που θέλει. Κάτι σαν την απάτη των λεξαρίθμων που έκανε παλιότερα. (το ντουπ που ακούγεται στο τέλος είναι το μπαζοβιβλίο που βαράει στο τραπέζι).Το σημαντικότερο από όλα βέβαια δεν είναι το γελοίο του θέματος.Αλλά το ότι η συνεχής επανάληψη αυτής της τακτικής που κάνει τον απλοϊκό ημιμαθή να συνηθίζει αυτού του είδους τη (παρα)λογική και να ακολουθεί εφαρμόζοντας και ο ίδιος αυτή το παρανοϊκό παράλογο τρόπο σκέψης. Πιστός στο δάσκαλο δόκτορα Γκέμπελς: Χίλια ψέμματα κάνουν μια αλήθεια. Ή Πες πες πες όλο και κάτι θα μείνει. Ακόμα και σ' αυτόν που χαζεύει την εκπομπή για πλάκα. Στο ακόλουθο ηχητικό προσέξτε τη τέχνη να λέει κάποιος πολλά βαρύγδουπα και ουσιαστικά ένα μεγάλο παρανοϊκό ΤΙΠΟΤΑ.
11SYNOMOSIOPARAKRO...

Η σαβουροεκπομπή
Ει Κύριος μεθ' υμών, ουδείς καθ' ημών."Αυτά που λέμε πειράζουν". "Και ξεσηκώνονται τα μιλιούνια των εχθρών του ελληνισμού", "μια μικρή ταπεινή εκπομπή βιβλίων"Αυτή είναι η κλασική αναμενόμενη αντίδραση από τον γνωστό πατριδοκάπηλο. Μαζί με την απαραίτητη μπουρδολογία περί ανάστασης του Κυρίου, ηγέτη Ιησού Χριστού κλπ,...εννοείται (χαϊδεύοντας τα αυτιά των ορθοδόξων, για ευνόητους λόγους).Οποιαδήποτε αντίδραση στη κατάφορη παραπληροφόρηση, ιστορική παραχάραξη, αποπροσανατολισμό, διάδοση ψευδών ειδήσεων και φυλετικού μίσους, μεταξύ πολλών άλλων που διασπείρει αυτή "η ταπεινή εκπομπή" (που μεταδίδεται από δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς με δεκάδες ώρες καθημερινά πανελληνίως), βαπτίζεται από τον τηλεπλασιέ εχθρική ανθελληνική ενέργεια.
Ισαπόστολε σαβουροπώλη. Αυτά που λες πειράζουν. Όχι φυσικά τους "εχθρούς του ελληνισμού" (που τους προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες εμμέσως ή αμέσως), αλλά εμάς τους έλληνες αυτού του τόπου.
Μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα.
Φοβάσαι τη πρόοδο.
Διαφημίζεις το σκοταδισμό και το μεσαίωνα.
Εμπορεύεσαι την χώρα μας.
Παραποιείς την θρησκεία των περισσοτέρων μας.
Διαστρέφεις τις παραδόσεις και τους μύθους μας.
Παραχαράσσεις την ιστορία μας.
Προπαγανδίζεις άνομα και υπόγεια συμφέροντα.
Κινδυνολογείς για ανύπαρκτους μεταφυσικούς εχθρούς.
Καταστρέφεις συνειδήσεις στο όνομα της "ελπίδας".
Προωθείς τον εθνοφυλετισμό και το μίσος.
Φανατίζεις, διαστρέφεις, παρασύρεις.
Μας γελοιοποιείς.
Μας διασύρεις.
Μας συκοφαντείς.
Μας υποτιμάς.
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
Συνηθισμένος στα μαλακά, πίστεψες ότι όλοι τρώνε ότι τους σερβίρουν. Όχι κ. Λιακόπουλε, υπάρχουν και κάποιοι έλληνες που δεν είναι από αυτούς που έχεις συνηθίσει. Ατύχησες με μας. Αντιδράσαμε, αντιδρούμε και θα αντιδρούμε με όσα νόμιμα μέσα μπορούμε να έχουμε. Θα σε σατιρίζουμε, θα σε κριτικάρουμε, όχι γιατί μας αρέσει μόνο, αλλά και γιατί πρέπει.Η εκπομπή σου δεν είναι μικρή και ταπεινή. Είναι καθαρά σκοταδιστική και αποπροσανατολιστική. Επηρεάζει χιλιάδες αφελείς που αγνοούν το σήμα του τηλεμάρκετινγκ και πιστεύουν ότι "για να λέει όλα αυτά στη τηλεόραση κάποιος ανεμπόδιστα και ελεύθερα, δεν μπορεί, κάποιο δίκιο θα έχει, ...αλλιώς ...κάποιος θα τον εμπόδιζε"Αυτοί που ξεσηκώνονται στην επικίνδυνη μπουρδολογία Σου, δεν είναι εχθροί του ελληνισμού, αλλά έλληνες που αγαπάνε τον τόπο τους.Εχθρός του ελληνισμού (και όχι μόνο), είσαι εσύ κ. Λιακόπουλε.
Χριστός Ανέστη κ. Λιακόπουλε.
11SABOUROEKPOMPH.w...


Δεύτερη και τελευταία εκπομπή
Θυμάστε τις εκπληκτικές δηλώσεις περί μίας και μοναδικής σαβουροεκπομπής? Τις δηλώσεις "Ξέρω τι λέω" και το ανεπανόρθωτο "εμείς έχουμε μούτρα και μιλάμε" Ε λοιπόν ξεχάστε τες. Διότι πριν ο αλέκτωρ λαλήσει η δήλωση της τελευταίας μόνο εκπομπής έγινε γαργάρα. Γιατί ... φυσικά το είπε ο γέροντας (ο οποίος παρομοιάζεται με καφετζούδες, ψυχοεραυνητές, μέντιουμ κλπ... τα του καίσαρος τω καίσαρι).Ακούστε τα τραγικά περί "υπακοής", "γέροντος" και λοιπές πίπες:
deuteriTELEUTAIAmo...

Οι αμερικάνοι είναι φφφφίλοι μας (το γλύψιμο)
Μετά από προπαγάνδα πολλών χρόνων υπέρ των ρώσικων οπλικών συστημάτων, την παντοδυναμία του ορθόδοξου πούτιν κλπ,... ο ιερός σαβουροπώλης σε στιγμές αμερικανολοιχείας απείρου κάλλους. Αξιοσημείωτη σάλτσα, η αναφορά στους κομμουνιστές υπαλλήλους του που με τα σφυροδρέπανα φωνάζουν υπέρ του ορθόδοξου Πούτιν. Υπενθυμίζουμε ότι τα βιβλιοπωλεία του είναι γεμάτα βιβλία των φασιστικών, νεοεθνικοσοσιαλιστικών εκδόσεων "Νέα Θέσις". Το ακόλουθο ηχητικό είναι αρκετά σόκιν και σχεδόν πορνό. Όταν ένα ασύστολο λαμόγιο θέλει να έχει άλλοθι, αν κάτι δεν πάει καλά στο μελλον. Ακούστε το, υπ' ευθύνη σας (προσοχή στο σάλιο):
glipsimostousAMARI...

Θεολόγοι+Θολολόγοι
Ο Προφήτης Θεολογεί. Αναπτύσει την απέραντη θεολογική Του γνώση και με το κύρος που Του δίνει η αυθεντία Του (πανεπιστήμια, πτυχία, έρευνες, αναγνώριση κλπ), εξηγεί τις προθέσεις του Χριστού, του Θεού και του Άγιου Ανδρέα. Αποκαλύπτει τις 72 υποχθόνιες φυλές που ζουν μέσα στη κούφια γη γιατί «ξέρει πολύ καλά τι λέει η Μπλαβάνσκι». Επισφράγισμα των θεολογικών Του γνώσεων : «ο Άγιος ρε καλόπαιδα άμα ήθελε να εννοεί, θα απευθυνόταν στον... Καραθοδωρή...», «καλύτερα να μου αναλύει ο Μαρξ... παρά να κάτσω ν’ ακούω μεγαλοθεολόγους... θολολόγους», «που το πήρες το πτυχίο... ρεεεεε». Ο καιρός γαρ εγγύς 2.
1XXXMEGALO8EOLOGOI...

Τα ψάρια ζωντάνεψαν
DVD με την εκπλήρωση της Προφητείας «με τα μάτια από αυτούς που τη ζήσανε, όχι διήγηση τρίτων». Πατήρ Σάββας Αχχιλέως, το ζωντάνεμα των τηγανισμένων ψαριών και ...πήραμε τη Πόλη, διότι ο καιρός γαργαρ εγγύς (και χαϊβανίτιδα σε όλο το κόσμο). Εδώ να δείτε αγαπητοί φίλοι... (πιάστε από τώρα οικόπεδο στη Πόλη ... εκτός από τα μεγαλοτσιφλίκια στον Άρη).
1psariaVAMBIR.wma

Μας φοβούνται...
«Πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα». Γιατί δεν μας λένε την πραγματική ιστορία. Γιατί θα βρούνε 100 εκατομμύρια Ελλήνων αναρχικών (γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται, έχουμε τον Ιχώρ γαρ) και θα χαλάσουν τη μπουγάδα της Νέας Τάξης των πραγμάτων, όπως είπε ο Κίσσιγκερ. Άντε πάλι ο ένας μύθος περί νέας Τάξης έρχεται να ενισχύσει και να ενισχυθεί με τον άλλο μύθο περί δηλώσεων Κίσσιγκερ. Τόσο πολύ μας φοβούνται, που συνωμοτούν εδώ και εκατοντάδες (ακόμα και χιλιάδες) χρόνια όλοι οι ιστορικοί, ειδικοί, προσωπικότητες, επιστήμονες, κλπ όλου του κόσμου, ... για να μας κρύψουν και να παραποιήσουν τη παγκόσμια ιστορία. Αυτό είναι ο μοναδικός στόχος όλων των κακών όλου του σύμπαντος,... να μας καταστρέψουν. Ε ρε μεγαλεία...
1SUPERMALAKIES1.wm...

Στοιχειοθέτηση της Συνωμοσίας της Μαγδαληνής (Πακέτο θρησκοληπτικής παράνοιας)
Ακούστε τη «μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών... η συνωμοσία Μαγδαληνή, κωδικός Μαγδαληνή... με βρισιές που ξεκίνησαν απο το γνωστό λόμπυ... προσπαθούν να πασάρουν τον Αντίχριστο...» , «όλο το πακέτο μόνο με 33Ευρώ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ όλη αυτή τη προσπάθεια για να δείτε ότι αυτά δεν είναι λόγια , αλλά πραγματικότητα». Προσέξτε τώρα ποια βιβλία στοιχειοθετούν αυτή τη μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών για να μας φέρουν τον Αντίχριστο (οι αμερικανοεβραίοι εννοείται) και πως.Θαυμάστε στοιχειοθέτηση και αποδείξεις:Κώδικας ντα Βίντσι και η συνωμοσία της ΜαγδαληνήςΑπόκρυφα Ευαγγέλια, Αλήθεια και Αιρέσεις (.... αποδεικνύεται ότι ο Ιησούς Χριστός , ... ήταν ΕΛ-λην!).Θέλω να ξέρω (οδηγίες προς ορθόδοξους όταν ...κάποιος τους μιλάει λογικά!)Ο αόρατος Πόλεμος (η πραγματική μάχη της ανθρωπότητας ... εναντίον των δαιμόνων!!! για τη φωτινή πατρίδα τον παράδεισο!!!)Δαίμονες παγίδες και τεχνάσματα (με ένα ακόμα πιο απλοϊκό! τρόπο δίνεται ξανά πως μαίνεται η καθημερινή μάχη του ανθρώπου κατά των δαιμόνων... εξορκισμοί, δαιμονισμοί, γεροντάδων, ...ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα!!!!)Τα 23 τάγματα των τελωνίων (τα μετρήσανε και τα βρήκαν 23. Είναι τα τάγματα των τελωνίων, που τελωνίζουν τη ψυχή ... μετά θάνατον. Ορθόδοξες μαρτυρίες ορθοδόξων που πήγαν, ... είδαν ... και γύρισαν να μας πουν τα καθέκαστα)Καραθεοδωρή, η σχετικότητα και οι άσχετοι (τα γνωστά... ο σφετεριστής, εβραίος φυσικά, Αϊνστάιν έκλεψε από τον Καραθεοδωρή τη θεωρία της σχετικότητος, ... και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα)Η κρυμμένη κυβέρνησηΤο σχέδιο της απάτηςΤα σημεία των καιρών και η εποχή του ΥδροχόουΑντίχριστοςΈνας κόσμος κάτω από τον ΑντίχριστοΗ μυστική Βαβυλών... εεε ΕΤΣΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ακούστε τις θεοεπιστημονικές «αποδείξεις» και «στοιχεία» και κρίνετε μόνοι σας:
1SUPERPARANOIA13.w...

Οι Ναζί είχαν αντιβαρυτική υπερτεχνολογία
Τα Λιακούρεια Ντοκουμέντα (βρίσκετε όλη αυτή τη μυθολογία στο Ίντερνετ). Η γνωστή φιλοναζιστική ανάπτυξη διαφόρων μύθων περί εθνικοσοσιαλιστικών υπερόπλων, κυρίως των αμετανόητων νοσταλγών του ναζιστικού καθεστώτος, μετά την ήττα τους. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βιβλιογραφία του ισαπόστολου Προφήτη τηλεπωλητή με τις γνωστές ομότροπες εθνικές, κοινωνικές και πατριωτικές αντιλήψεις. Η ελέω θεού εθνικοσοσιαλιστική υπερτεχνολογία. Έτσι άλλωστε εξηγείται η έκβαση του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Ακριβώς όπως λειτούργησαν τα υπερόπλα ΤΕΣΛΑ στη Γιουγκοσλαβία και το Ιρακ, εναντίον των αμερικάνων.Προσέξτε την (παρα)λογική σύνδεση που κάνει με τη βάση Βοστόκ, τον Πούτιν, τη πύλη «για κάτω» και την απειλή πολέμου από τους αμερικάνους «αν πάτε εκατό μέτρα» πιο κάτω. ... Άρμεγε λαγούς, κούρευε χελώνες:
1XANEMPOUROSOI.wma

Η απειλή του Αγίου
Η περίφημη απειλή του Αγίου. «Όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα βρεθεί στον πάτο», είπε ο γέροντας. «γιατί αυτά είναι εκ θεού και γίνονται τώρα», «Και αυτά τα πράγματα βγαίνουν ...»... «μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση». Ποιό πάτο ρε γέροντα?
1TRAXONOMALAKIESUP...

Το νόημα της ζωής σε ένα σαβουροπακέτο (τι πίνεις και δε μας δίνεις)
Ανεπανάληπτο. Υπαρξιακή θεολογική μεταφυσική τηλεπώληση προς Εληθίους:«...Η ζωή αυτή είναι μικρή ... και είναι ένα μεγάλο δώρο του θεού σε μας, μία ευκαιρία να δείξουμε ότι αψηφούμε τις βλακείες ... του οξωαποδω ... αυτό θέλει ο θεός από εμάς ... να μη του δίνουμε σημασία ... μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα εδώ πάνω ... και να κερδίσουμε αυτό που λέει ο Χριστός μας την αιώνια ζωή ... τα πράγματα είναι πολύ απλά ... βγάλτε τα άγχη της καθημερινότητας από πάνω σας ... και να δείτε πως η συγγνώμη του θεού βοηθάει όλους μα όλους μας, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?... ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γιατί αλλιώς τον βλέπουμε σφραγιστά και άντε να μη πω ... επιτρέψτε μου ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να πάρετε αυτά τα 12 βιβλία...». Συνοψίζοντας μεταξύ άλλων: Α. Ο θεός θέλει από μας, με την ευκαιρία που μας δίνει, να μη δίνουμε σημασία στις βλακείες... Β. Μπορούμε να κερδίσουμε την αιώνια ζωή, όπως λέει ο Χριστός μας, (τα πράγματα είναι πολύ απλά), βγάζοντας τα άγχη της καθημερινότητας...Γ. Η συγγνώμη του Θεού βοηθάει όλους μας να βλέπουμε τον κόσμο ανοιχτά και ΕΛληνικά...Δ (και σημαντικότερο). Για όλα τα ανωτέρω, αγοράστε το σαβουροπακέτο του Λιάκουρα.Ακούστε το και ξανακούστε το. Εαν ακούει κάποιος ψυχίατρος θα θέλαμε την επιστημονική του άποψη:
1theoparalirimaNEW...

Αφεντικό Χριστός+Προμηθέας+Δίας+ΕΛ+Νεφελίμ
Απίθανες μοναδικές ανεπανάληπτες ανεπανόρθωτες δυνατές και λιακουρικές αερολογίες+μπουρδολογίες. Παρατηρείστε το συνδυασμό δια της περιφήμου λιακουρείου συνδυαστικής μεθόδου «ο αχταρμάς και ότι θέλουμε αποδεικνύουμε». Η απόλαυση του Αριστοτέλη:
1ELxristosparaliri...

Πραγματική Ιστορία (μυθολογικές φαντασιώσεις)
Μάθετε γιατί οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα, γνωρίζετε τις μυκηναϊκές ακροπόλεις στη Κίνα, τους απόγονους των Ελλήνων σε εκείνες τις περιοχές? Μάθετε αλήθειες (η φουρκέτα στη μπρίζα μετά την ακρόαση, είναι απαραίτητη. Το ηλεκτρικό σοκ σας επαναφέρει):
1GNORIZETEMALAKIES...

Ο Ιησούς Χριστός
Να το εμπεδώσουμε. Ο Χριστός είχε Ελληνική παιδεία και καταγωγή. Εκτός του Ιούδα (που ήταν εβραίος, φυσικά), όλοι οι άλλοι ήταν ΈΛληνες. Να μη μας λέτε και ρατσιστές αντισημίτες και κρυπτοναζί. Τα πράγματα είναι καθαρά, Σακκέτος πακέτος , εγγύηση. Κάνουμε τη νύχτα μέρα (όταν μας συμφέρει). Ανάφτε τους φούρνους να ετοιμάζονται για το 2024 με σίδερο κι ατσάλι.
1elXRISTOS.wma

Η βίβλος της Αλήθειας
Ο φοβερός σοδομιστής της ιστορίας Σακκέτος (ο επιλεγόμενος Πακέτος), σε στιγμές κεφιού και στύσης. Οι τίτλοι των κεφαλαίων είναι ενδεικτικοί.Η θεία προέλευση του Ελληνικού αλφαβήτου (???!!!)Το ύποπτο σύνθημα της ειρήνης («καθήστε ειρηνικά χαϊβάνια να σας κάνουμε ότι θέλουμε...», ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ζήτω ο ένδοξος πόλεμος.
Η προπαγάνδα της ουδετερότητος (!!!)
Τηλεόραση και Χριστιανισμός (!!!)
Οι σύγχρονοι Διοκλητιανοί που κάνουν τους διωγμούς των πατριωτών
Οι νεκρές συνειδήσεις (μάλλον αυτοκριτική είναι...)
Τα φερέφωνα του Σατανά (... και λίγη απαραίτητη μεταφυσική καταστραφολογία)
Οι δολοφόνοι της λογικής (... υποθέτουμε περί αυτοκριτικής πρόκειται...)
Παρθενών το αιώνιον κάλλος («ο Σακκέτος πετάει και ένα θέμα, έτσι να μας συνεφέρει λίγο...»)
Οι μεγιστάνες του ψεύδους (και αυτό περί αυτοκριτικής υποθέτουμε ότι είναι...)
Σχέσεις ελλάδος και ισραήλ (δεν μπορούσε να λείπει κάτι τέτοιο)
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (Προφητείες, Ελληνοχριστιανισμός, αλυτρωτισμός κλπ... ξέρετε, τα γνωστά)
Τα άγνωστα θαύματα του Ελληνισμού (η σαβουροεκπομπή «Δυνατά και Ελληνικά» πρέπει να περιλαμβάνεται...)
Το επιστημονικό προλεταριάτο (!!!?)
Η λευκή αδελφότητα (ναι, αυτή που διοικεί μυστικά τον κόσμο με τη μυστική κυβέρνηση, μέσα στη έρημο Τακλαμακάν στη Κίνα. Αυτοί που επικοινωνούν με τους εκπεσόντες άγγελους μιαρούς Νεφελίμ στη κούφια γη δια μέσου μιας μισοανοιγμένης πύλης στη λευκή πυραμίδα –που παρεπιπτόντως σφράγησε ο μεγαλέξανδρος- )
Όταν οι πέτρες φωνάζουν («εδώ έχει πολύ γούστο...», «που μιλάν οι πέτρες ... για την ύπαρξη του Ελληνισμού σε όλο το κόσμο» ...και άλλα παραμύθια)
Το περιεχόμενο και οι «αποδείξεις» που περιέχονται σε αυτά τα υπερ(υπο)κατασκευάσματα κονιορτοποιούν και το τελευταίο τυχόν εναπομείναν κοκαλάκι του Αριστοτέλη. Ο υπερερευνητής Σακκέτος Πακέτος δίπλα δίπλα με τον φύρερ (οδηγό) Πλεύρη στη «Νέα Θέσις» (ακροδεξιές εκδόσεις) και «ελεύθερος κόσμος» (ακροδεξιά εφημερίδα). Το πρωτοπαλλήκαρο του Προφήτη....Και πάτος ουκ έσται τέλος:
1HBIBLOSTISALITHIA...

Γη ο Πλανήτης των Ελλήνων (παπαρολογίες απείρου κάλλους)
Ακούστε «Γνώσεις και Αλήθεια», από το υπερσαβουροπακέτο παραχάραξης της ιστορίας «Γη ο πλανήτης των Ελλήνων». Διαβάστε καταιγιστικές διαστρεβλώσεις, φαντασιώσεις, κατευθυνόμενες απάτες και ύποπτες παραποιήσεις μεταξύ άλλων μπουρδολογιών... «γιατί οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα» (σιγουρεύτηκε για την Ατλαντίδα!, σιγουρεύτηκε για τον πόλεμο ... με τους ΕΛ!!! και τώρα εξηγεί και το γιατί!!!). «Γιατί έστησαν τόσες πολλές πόλεις ο Διόνυσος και ο Αλέξανδρος στην έρημο Τακλαμακάν?» (... και στην αχαλίνωτη φαντασία θρησκόπληκτων αρχαιόπληκτων, επίσης?). «Πόσες μηκυναϊκές ακροπόλεις υπάρχουν στο Περού και στη Βολιβία?» (ίσως λιγότερες από αυτές που υπάρχουν στον πλανήτη Άρη!!! ...αλλά της ίδιας ακριβώς μεταφυσικής φαντασιακής υπόστασης). «Υπάρχει πύλη μέσα στη λίμνη Τιτικάκα» (εδώ μας φώναζε ο Προφηταράς, ότι υπάρχουν 13 πύλες στη Μακεδονία, ... στη Τιτικάκα θα κολλήσει...) ... «... Ελληνικά φρούρια στον Αμαζόνιο... υπόγειες Ελληνικές πόλεις στο Μεξικό... στη Γουατεμάλα...». Και μετά αναφέρει ότι αυτά δεν αναφέρονται σε κανένα σχολικό βιβλίο... Φυσικό είναι, αφού τα σχολικά βιβλία τα ελέγχει το αμερικανοεβραϊκό λόμπυ, η λευκή αδελφότητα, οι υποχθόνιοι που κυβερνούν τον κόσμο και συνωμοτούν εδώ και χιλιάδες χρόνια εναντίον μας...
1ISTORIOBURDOLOGIA...

Η παλαιά Διαθήκη είναι παραποιημένη
Ο κατ’ επανάληψη ισχυρισμός του μέγιστου ιστορικού θεολόγου θολολόγου Τηλεπλασιέ ότι η παλαιά Διαθήκη είναι παραποιημένη. Για να μην αποκτήσει δυσαρέσκεια στους θρησκευτικούς κύκλους, εφαρμόζει με συνέπεια τις διδαχές του αγαπητού του δρος Γκέμπελς ... τα ρίχνει στους εβραίους... «... η παλαιά διαθήκη πρώτο παραποιημένο κείμενο, οι πρώτοι που το δηλώνουν είναι οι ίδιοι οι εβραίοι, ο αρχιραβίνος των εβραίων...». Και έτσι με δηλώσεις των κακών μιαρών εχθρών του Ελληνοχριστιανισμού κλπ, εισάγει τη ποθούμενη θέση, και μάλιστα από τους προαιώνιους εχθρούς, παίρνοντας τη θέση του αθώου σχολιαστή. Πρέπει οπωσδήποτε να αποδειχθεί η άρρηκτη συνέχεια του Ελληνοχριστιανισμού και η ιδιότητα του περιούσιου ξεχωριστού υπεράνθρωπου λαού μας.... «... οι εβδομήκοντα?»
1parapoiimenipalai...

Το ρωσικό στρατηγείο κάτω από τη Κωσταντινούπολη
Ο γέροντας του Τραχωνείου είπε «ότι όταν θα ψάχνουν το ρώσικο στρατηγείο στο βλαδιβοστόκ οι ΝΑΤΟικοί αυτό θα είναι 10 χιλιόμετρα κάτω από τη Κωσταντινούπολη...». Φυσικά ο γέροντας έχει πει και άλλα πολλά (μπουρδολογικά εννοείται). Τέτοια μυστικά και τέτοιες αποκαλυπτικές προφητείες έτσι λέγονται? Τώρα που ακούνε οι ΝΑΤΟικοί όλες αυτές τις προφητείες παίρνουν τα μέτρα τους για να μη πέσουν σε σφάλματα και τρέχουν στο Βλαδιβοστόκ άδικα? Μήπως ο γέροντας τους προειδοποιεί? Μήπως ο τηλεπλασιέ είναι μυστικός πράκτωρ των αμερικάνων?Παρεπιπτόντως. Αυτή η ειδική εκπομπή που υποσχέθηκε ο Προφήτης για τη «μεγάλη γιορτή του Χοζεβίτη», δεν έγινε ποτέ (όπως όλα όσα υπόσχεται, προβλέπει, προφητεύει, άλλωστε). Βλέπετε οι σαβουροφάγοι του, ούτε μεγάλη μνήμη έχουν, ούτε λογική κρίση. Η Πίστη τους σέσωκέ σε, σαβουροπώλη ... μεγάλη η Χάρη Σου.
1bladibostokBARUFE...

Αγωνιστική Εθνική και Πατριωτική συνείδηση
Τα εθνικοσοσιαλιστικά του Λιάκουρα («τα κομμουνιστικά», όπως τα ονομάζει).Η κακή παγκοσμιοποίηση και ο καλός εθνικισμός.Ας κτίσουμε υψηλότερα τείχη μη τυχόν μας αναλώσει ο υποχθόνιος εχθρός και μας κάνει χαϊβανιασμένους. Ας ξυπνήσουμε λοιπόν, ακούγοντας Λιακόπουλο και διαβάζοντας τα μπαζοπακέτα του και καταπίνοντας τις σκουπιδοθεωρίες περί αρειανών, συνωμοσιών, υποχθονίων, Αντίχριστου, λευκής αδελφότητας, σατανάδων, σφραγισμάτων barcode, ΕΛλοχήμ και Νεφελίμ κλπ κλπ κλπ.Ακούστε το. (προσοχή. Αν το ακούσετε προσεκτικά και σκεφθείτε τι ακριβώς προτείνει ο τηλεπλασιέ, με τις προεκτάσεις τους, ...κινδυνεύετε να γίνετε θερμοί υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης).
1e8nikistikesmoufe...

Οι εγκληματίες υβριστές τρομοκράτες
Το πασίγνωστο πλέον ηχητικό απόσπασμα – απάντηση του τηλεπωλητή, σ΄αυτούς που τον σατιρίζουν και κριτικάρουν τις απόψεις του. Η απολογία του για την μήνυση που έκανε στο funEL και κατ’ επέκτση στο blogme. Όταν ένας θύτης αυτοπροδιορίζεται σαν θύμα. Μπερδεύει Ιωάννη Χρυσόστομο και Ερμή τρισμέγιστο για να εξηγήσει το «άδικο» που υφίσταται από το σύνολο του κόσμου (που δικαίως τον επικρίνει). «Θαρθεί η μέρα που εκείνους που είναι εγκληματίες υβριστές και ξέρω γω τι άλλο, θα λένε τα καημένα τα παιδιά, μα τι καλοί άνθρωποι...». Προσθέτει και τα απαραίτητα συνωμοσιολογικά εναντίον εκείνων που υποτίθεται του κάνουν πόλεμο «με τα μέσα του Τύπου που διαθέτουν...». Συνδέει με το γνωστό προβοκατόρικο τρόπο, τη λέξη «υβριστές» και τη λέξη «εγκληματίες» μαζί με προτάσεις του τύπου «σκυλόβριζε, ήταν τρομοκράτης, σκότωνε». Είναι φανερό ότι κατά τον ισαπόστολο Προφήτη, οι "υβριστές", "εγκληματίες" σαν τον αιγύπτιο Kareem, πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά, όπως γίνεται στις χώρες που δεν έχει εισβάλει ο κακός και άθεος δυτικός διαφωτισμός ανθρωπισμός και τέτοια υποχθόνια κακά (που ο Τηλεπλασιέ πολεμάει με λύσσα, Δυνατά και Λιακουρικά). Στις χώρες που επικρατεί η Παλαιά Τάξη των πραγμάτων, κάτι που διακαώς επιθυμεί να επαναφέρει.Μνημείο γκεμπελίστικης διαστροφής της αλήθειας. Μελετήστε το. Περιέχει τη δομή κάθε παραποίησης και σοφιστείας γενικώς του λόγου του. Συλλεκτικό:
1EGLIMATIESYBRISTE...

Το παλίμψηστο της Αβύδου
Η επιχειρηματολογία, η κλασική λιακούρειος ανάλυση και συμπερασματική. Πως αντικρούει τις μελέτες ειδικών αιγυπτιολόγων, αρχαιολόγων μελετητών για το παλίμψηστο της Αβύδου. Χαρακτηριστικό του Δυνατού και Λιακουρικού τρόπου σκέψης. Ενδεικτικό το ύφος του «επιστήμονα» τηλεπλασιέ και φυσικά τα επιχειρήματα. Απολαυστικό:
1ABYDOSEXIGISI.wma

Οι ακτίνες θανάτου των Ρώσων
Ακόμα μια υπερτεχνολογία των Ρώσων. Από την εποχή του Αφγανιστάν. Όπλα θανάτου που «σκότωναν τους Αφγανούς στις τρύπες τους». Και φυσικά το κρατάνε μυστικό «για να μη πανικιβληθεί ο κόσμος» (εδώ πέρασαν πάνω από 15 χρόνια που έπεσε η σοβιετική ένωση, ...ακόμα μυστικό το κρατάνε). Αλλά γιατί όλα αυτά?... «όπλα Τέσλα» (τα γνωστά μεταφυσικά φαντασιακά ανύπαρκτα όπλα)... «το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας, μόνο 10 €... για όποιον δεν το έχει...».Μετά από αυτή τη συνταρακτική αποκάλυψη (για μια ακόμα φορά), αμφιβάλλει κανείς, τώρα πια, για την ύπαρξη ακτίνων θανάτων από τους σοβιετικούς?
1aktinesthanatouro...

Η μοναδική θεωρία
Πως προαναγγέλει τα σκουπιδοπακέτα του «τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη» και «οι χαμένες πολιτείες του Πλανήτη Άρη» (δηλ. οι κακές αντιγραφές όλων των αναλόγων σκουπιδιών που κυκλοφορούν στο ίντερνετ). Επιστημονικά κέντρα στη ΝΑΣΑ... παγκόσμια ταυτόχρονη δημοσίευση ... μοναδική θεωρία ... και άλλα φοβερά.Είδατε και εσείς το παγκόσμιο σάλο που έκανε αυτή η παρουσίαση των σκουπιδοπακέτων. Όλοι οι επιστήμονες του κόσμου διεθνώς έχουν χάσει τη μιλιά τους.Έχεσε η φοράδα στ’ αλώνι, θα έλεγε ένας κουλτουριαραίος.
1APOKLISTIKITHEORI...

Το σφράγισμα barcode
Ξέρετε γιατί το barcode είναι το σφράγισμα του Αντιχρίστου? Γιατί οι δύο λεπτές γραμμές που περιέχει σχηματίζουν τον αριθμό του Θηρίου 666 (!!!???).Φυσικά αυτοί που έφτιαξαν το σύστημα αυτό καταγραφής προϊόντων έχουν εξηγήσει γιατί και πως αυτές οι γραμμές ΔΕΝ αντιστοιχούν σε αυτό τον αριθμό. Επίσης όλοι ξέρουν ότι η τρέλα αυτού του αριθμού εισήχθει από την αμερική από κάποιους θρησκόληπτους διαταραγμένους. Θαυμάστε τρόπο σκέψης, εμφάνιση πάλι των μιαρών εβραίων (για να μη ξεχνιώμαστε), δια των 666 ταλάντων του Σολομώντα και άλλα μυθεύματα από τον μοναχό Παρθένιο (υπερεπιστήμονας, υπεριστορικός και αποκαλυπτικός προφητολόγος, αυτός ο γέροντας). Σημειώστε το «όταν το ισραήλ σαν κράτος έγινε ισχυρό στην αρχαιότητα σε μια πολύ μικρή περιοχή στη παλαιστίνη»,... καλό? Η λευκή αδελφότητα απαραίτητη. ΥΓ. Προς όλους:20 χρόνια που χρησιμοποιείτε barcode, δηλαδή το σφράγισμα του Αντίχριστου (και άλλα παραμύθια), ... έχετε πάθει τίποτα το σατανικόν? Μάτιασμα, κακολαλιά, βασκανία κλπ? Μήπως χάσατε τη θέση σας στο παράδεισο? Ο ευρών αμοιφθήσεται... 888 κωσταντινάτα από τον Λιάκουρα. (Τα 10.000 € της επικήρυξης, που δίνει στον καταδότη που θα πει ποιοί τον κριτικάρουν στο funEL, είναι έξτρα).
1barcode666BAROUFA...

To Λωλόν ύδωρ
Ο υπερσοδομιτής παραχαράκτης και σαλατοποιός της ιστορίας, μυθολογίας, θρησκείας, Σακκέτος Πακέτος σε τσακίρ κέφι (ξανά).Η αγωνιώδης προσπάθεια να ενωθεί παρά φύση, ο Χριστιανισμός με την αρχαία ελληνική θρησκεία, με απώτερο σκοπό βέβαια την νομιμοποίηση της τερατογέννεσης του ελληνοχριστιανισμού. Επιστρατεύονται ακόμα και τα αρχαία μαντεία.«Αποδεικνύεται με αρχαία κείμενα ... ότι υπάρχουν τα αρχαία κείμενα από τα μαντεία της αρχαίας ελλάδας, που προφητεύουν το όνομα του Χριστού, το όνομα της Παναγίας, ποιά ακριβώς κατα λέξη πολλές φορές ποιά η διδασκαλία του Χριστού, τα θαύματα του Χριστού, τη σταύρωση του Χριστού, την Ανάσταση του Χριστού, την Αποκάλυψη του Ιωάννου, τις Προφητείες που δόθηκαν μετά Χριστόν από τους Άγιους της Ορθοδοξίας, για την 6η Ελληνική κοσμοκρατορία, με τις ίδιες λέξεις ακριβώς όπως τη Προφητεία του Τραχωνίου εκτός από την ημερομηνία που βρίσκεται στο Τραχώνι 5 Μαϊου του 2024...». Φυσικά η αναφορά ότι οι πηγές του σπουδαίου «ερευνητή» Σακκέτου πακέτου, είναι κάποια πολύ μεταγενέστερα χριστιανικά χειρόγραφα είναι φειδωλή για να μην υποψιαστούν οι σαβουροφάγοι ότι όλα αυτά τα βιβλία στηρίχτηκαν σε μυθοπλασίες, παραχαράξεις, ευσεβείς πόθους κάποιων μοναχών και σε παρανοϊκές συνδέσεις, λεξαριθμιτικές «αποδείξεις» και συνειρμούς. Είναι το σημείο αναφοράς όπου ο Προφήτης τηλεπλασιέ ζητούσε φωνάζοντας επιμόνως, επί πολλές εβδομάδες στη σαβουροεκπομπή του, από την εκκλησία της Ελλάδος να συγκλιθεί Ιερά Σύνοδος.Ο Προφήτης καλεί τους σαβουροφάγους «να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια...», όλα αυτά, για το προφανές :... «τα 3 βιβλία μόνο 10€ το ένα αγαπητοί φίλοι»Χριστιανικός Ελληνισμός, Ελληνικός Χριστιανισμός και που βρίσκονται τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα (... μας τα έκλεψαν οι φραγκολεβαντίνοι και εκπολιτίστηκαν!!!). Φοβερά πακέτα ευθυμογραφημάτων πλήρους κωμικοτραγικής θλιβερής παράνοιας. «Σπάνε ρεκόρ, γίνεται μεγάλος χαμός, στερέψαμε πλήρως»:
111oiarxaioior8odo...

Η επίθεση των τηλεφωνικών κέντρων
Θυμάστε τις αλεπάλληλες δηλώσεις για χρόνια ότι τα τηλεφωνικά κέντρα της σαβουροεκπομπής του Προφήτη τηλεπλασιέ, είναι υπερπλήρη και παίρνουν φωτιά από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα? Ξεχάστε το. ... «... Έχουμε πάρα πολλές γραμμές ... ΠΟΤΕ δεν είναι κατειλλημένες...».Η μεγάλη επίθεση όλων των τηλεφωνικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, αρχίζει. Μάλλον βρέθηκε ο (μεταφυσικός, φαντασιακός) «σαμποτέρ» που έψαχνε τις προηγούμενες βδομάδες. Προφανώς θα ήταν κάποιος καλλικατζαραίος υποχθόνιος. Αλλά ο τηλεπλασιέ ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιους ανθΕΛληνες, με ευχέλαιο, εξορκισμούς και ένα «βλογημένο από τον παπά της ενορίας κωσταντινάτο του Ελληνισμού- φυλακτό». Ενίοτε και με κάποιες μηνύσεις ... επί το κοσμικότερον.
111thlefonikesmouf...

Τα πρωτόκολλα του υποχθόνιου αρχιτέκτονα
Για άλλη μια φορά για να κατανοηθεί πλήρως. Τα μεταλλαγμένα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», σε «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης», (για να μην συνδέονται, όσο γίνεται, απευθείας με εθνοφυλετισμούς, αντισημιτισμούς και ναζισμό), ... ναι μεν εφαρμόζονται από τους ... «σκληροπυρηνικούς σιωνιστές του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ», αλλά ... «παραδόθηκαν από τη Λευκή αδελφότητα διότι ετοιμάστηκαν στη κυριολεξία από τον υποχθόνιο αρχιτέκτονα της Νέας Τάξης των πραγμάτων, δόθηκαν από κάτω...».Με λίγα λόγια ο Σατανάς ή Σαμαήλ που ζει στη κοίλη κούφια γη, έφτιαξε ένα σχέδιο που το έδωσε στη Λευκή αδελφότητα στην έρημο Τακλαμακάν (που είναι η πραγματική πρωτεύουσα του κόσμου), αυτοί με τη σειρά τους το έδωσαν στα τσιράκια τους τους μιαρούς εβραίους (πανάρχαιους εχθρούς των ΕΛ-λήνων), για να εφαρμοστούν από τη Νέα Τάξη ... χιλιάδες χρόνια πριν (κατά δήλωση του Προφήτη). Φανταστήτε τώρα τι καταχθόνιο σχέδιο συνέλαβε ο Διάβολος, και το σημαντικότερο... ποιός το ανακάλυψε!!!Πως το μύθευμα της «Νέας Τάξης», συνδυάζεται με το μύθευμα του «υποχθόνιου» για να αποδειχθεί η συνέργεια των εβραίων στη σατανική καταστροφή της ανθρώπινης φυλής διά του μυθεύματος των (πλαστών) περίφημων Πρωτοκόλλων.Ο Προφήτης μαγειρεύει το μύθο στα μέτρα του, βάζει λίγο σατανά και μετονομάζει τους εβραίους σε «σκοτεινή πλευρά του σιωνισμού», για να γίνει πιο εύπεπτος ο άθλια κρυμμένος νεοναζισμός του. Προαναγγέλει και την έκδοση νέων τόμων Πρωτοκόλλων. ... «ο θεός να μας έχει καλά...»Προσέξτε αποπροσανατολισμό, παραπληροφόρηση και θρησκοληπτική παράνοια (... κι όμως υπάρχουν πολλοί που έχουν τη ... καταπληκτική δυνατότητα, να πιστεύουν όλα αυτά που τους σερβίρει ο Ισαπόστολος τηλεπροφήτης...):
111ypox8oniosneata...

Ο θερμοσίφωνας
Οι αμερικάνοι, όταν συμφέρει να πουλήσει τα περί Άρη σκουπιδοπακέτα, έχουν το μεγαλύτερο διαστημικό κέντρο στο κόσμο, τη ΝΑΣΑ. Όταν όμως έχει να πουλήσει άλλα περί Πούτιν σκουπιδοπακέτα, γίνονται υδραυλικοί θερμοσίφωνων. Είναι γνωστό πλέον ότι, ο αριστοτέλειος ορισμός της ΑΝΤΙΦΑΣΗΣ, είναι το κύριο στοιχείο σε όλη τη Λιακούρεια μπουρδολογία.
1118ermosifonesame...

Τα μαγικά μολύβια του Πούτιν
Το περίφημο μπουρδολογικό hoax του τηλεπλασιέ περί στυλό, μολυβιών, εκατομμύρια δολάρια, τα κομμουνιστικά του, η κόκκινη αρκούδα, αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, ανακατεύεται με τη ρύπανση, αυτοκίνητα και την ... απαγορευμένη αρχαιολογία (με τις «αποδείξεις» περί ελεύθερης ενέργειας και άλλων παραμυθιών).Απολαύστε μοναδικό τρόπο παρουσίασης αυτού του μύθου σαν πραγματικότητα και τον συνδυασμό του με κακούς εβραίους (φυσικά), καλούς και έξυπνους ρώσους (φυσικά), και... τη τεχνολογία των θεών:
111magikamolivia.w...

Ο πύργος της Βαβυλώνος
Η αντιγραφή αναπαραγωγή όλης της αμερικάνικης αντισημιτικής συνωμοσιολογίας περί διδύμων πύργων. Ο Προφηταράς αποκαλύπτει ποιός είναι ο Πύργος της βαβυλώνος που γράφει η Αποκάλυψη«... Αποκάλυψη αυτής εδώ της εκπομπής ... γεγονότα ένα ένα σε σύγκριση με την Αποκάλυψη του Ιωάννου ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ ... αποκαλύπτω με ντοκουμέντα και διεθνή έγγραφα ... κατευθυνόμενη κατάρρευση ... είναι κτίριο το οποίο ανήκε όπως και τα άλλα δύο κτίρια στον κ. Σίλβερστάιν ... του λόμπυ του αμερικανοϊσραϊλινού ... το τράβηξαν κάτω ... εκπληκτικά ντοκουμέντα και στοιχεία σε βιβλία που δεν μπορείτε παρόμοια να βρείτε και δεν μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία που ο Λιακόπουλος δίνει ... εγώ βέβαια είχα αποκαλύψει πάρα πολλά ... το όνομά μου κυκλοφόρησε σ’ όλο το κόσμο ... το Λιακόπουλο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ... είπα ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν να πάει σε γιορτή αλλά δεν πήγε, είπα πολλά τα οποία επιβεβαιώθηκαν ... και μάλιστα να δείτε ντοκουμέντα για το πως ένας μηχανικός στο Τέξας ήξερε τι είπε ο Λιακόπουλος, και που το ήξερε ο μηχανικός ... τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά ποιός παρακολουθεί ποιόν τι γίνεται ... ο Λιακόπουλος αποκαλύπτει το τρίτο πύργο που κατέβηκε...»Πω πω ... μοναδικές, αποκλειστικές, πρωτότυπες, αποκαλύψεις που μαθαίνουμε. Είμαστε πραγματικά τυχεροί που είμαστε Ελληνες και έχουμε αυτόν τον ατρόμητο Προφήτη (που το όνομά του ακούγεται παγκοσμίως ... μέχρι και στο μηχανικό στο Τέξας έφτασε...), να μας ανοίγει τα μάτια Δυνατά, γουρλωτά, αλλοίθωρα και Λιακουρικά. Η μοναδική αναλυτική και συνθετική Λιακούρειος μέθοδος «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και ότι θέλω αποδεικνύω».Φάτε το πύργο της βαβυλώνος με πρωτότυπα στοιχεία και ντοκουμέντα:
111pyrgosbabylon.w...

Λουκιανός
Παραχάραξη του έργου του Λουκιανού από τον τηλεπλασιέ ... «με το μάτι που εμείς οι φυσικοί μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα...». Εξηγεί ο «φυσικός» την «αλήθεια» των αναφορών του Λουκιανού.Να δείτε ποιοί είναι οι πρώτοι μάγκες της γνώσης. Τεχνητή σελήνη. Big brother.Χωρίς σχόλια:
111loykianos.wma

Ο Ψευδοπροφήτης του Αντιχρίστου (Μετράγιας)
Η αποκάλυψη του τηλεπλασιέ περί του ψευδοπροφήτη Μετράγια που... « το όνομά του βγαίνει ακριβώς 666 ... το όνομά του εννοείται βγαίνει 666 ... απο που ξεκίνησε ... από την έρημο Τακλαμακάν ... τι τρώει, τι πίνει ...». Ε, αφού το όνομά του βγάζει 666, εγγύηση Σακκέτος Πακέτος.Ότι και να σκεφτεί κανείς για την επιλογή της έκδοσης αυτού του σαβουροβιβλίου είναι περιττό. Σείστηκε η πυραμίδα στη τακλαμακάν. Ξεχυλίσαν τα καζάνια της κόλασης στη κουφάλα της γης. Έβγαλε κακό σπυρί στο κώλο ο αρχιδιάβολος Σαμαήλ. Ανακάλυψε ο Ιερός τηλεπλασιέ τον ψευδοπροφήτη του Αντίχριστου (μα σε ποιό κόσμο ζούμε επιτέλους...):
111METRAGIA.wma

Οι καβαλιστικές κατάρες
Ξέρετε γιατί αρρώστησε ο Αριέλ Σαρόν? «Δικαίωση του Λιακόπουλου ... πρώτα τα λέει ο Λιακόπουλος και μετά τα λέει η Πράβδα... οι καβαλιστές, σιωνιστές, σκοτεινοί... οι λεγόμενοι Ναϊτες ... », μαζεύτηκαν και καταριόνταν τον Σαρόν ... «γιατί δεν θέλει να τους κτίσει τον 3ο Ναό του Σολομώντα», ... «γι’ αυτό ο Αριέλ Σαρόν έπαθε ότι έπαθε».Καταπληκτικές θρησκοπολιτικές οικονομικοπροφητικές Λιακουρικές αναλύσεις, υψίστου βάθους:
111kavalokatares.w...

Αντίχριστοι Κούριερ
Τι κάνει ... «η εθνική επιτροπή ταχυδρομείων και τηλεπικοινωνιών...» (!!!).Δηλώσεις του ιερού τηλεπλασιέ ότι μπορεί να αποδείξει το ... «μπάχαλο που επικρατεί στους κούριερ» σε κάθε δημοσιογραφική εκπομπή. Αναφέρει επίσης χαρακτηριστικά για τον πόλεμο που του κάνουν οι κούριερ. Όταν κάποιος κούριερ είπε σε κάποιον πελάτη στη παράδοση των σκουπιδοπακέτων, «...τι τα παίρνεις αυτά...»«... και ο άλλος λέει κόντεψε να τον πλακώσει στο ξύλο...»Και τι λέτε να προέτρεψε ο ιερός τηλεπλασιέ στον σαβουροφάγο πελάτη του?Δυνατά και Ελληνικά :..«... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΚΑΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ...»(!!!). Όταν ακούει κάποιος τον Πλασιέ να προτρέπει τόσο απλά σε χειροδικία (με το δίκιο σου ... αγαπητέ κύριε), κάτι μπορεί να υποψιαστεί στο τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την απλή φαιδρότητα και γελοιότητα του προσωπείου του τηλεφασίστα.Ο αγαθός και φιλάνθρωπος τηλεπωλητής προσπαθεί να κρύψει (με νύχια και με δόντια) τη φυσική του τάση στην «εκπολιτιστική» βία και κάθαρση κατά των μη ημετέρων (και φυσικά εχθρών).... αλλά η χαρά δεν τον αφήνει...«Σοβαρότητα θέλουμε και επαγγελματισμό». Γελάστε ελεύθερα:
111antixristoicour...

Tα χανεμπού, η ΕΛ αντιβαρύτητα, το δελφικό Ε (μάθετε τι παίζεται)
Ο Υπεράνθρωπος Ισαπόστολος μας ανοίγει τα μάτια Δυνατά και Λιακουρικά, και μας αποκαλύπτει ότι η αντιβαρυτική τεχνολογία των Ναζί (αναμφισβήτητο δεδομένο κατά τον τηλεπλασιέ!!!), προέρχεται από αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα που φυλάσσονταν από μια φυλή στο Θιβέτ. «Που βρήκε τη γνώση ο Χίτλερ? ... κρατούσε πολλούς παπύρους αρχαίους Ελληνικούς γι αυτό και χρησιμοποιούσε αρχαία Ελληνικά σύμβολα ...αυτοί είχαν κείμενα με αντιβαρυτικά στοιχεία μέσα ...».Επίσης μας δείχνει ένα σύμβολο αυτής της φυλής, το στρέφει σε μια κλίση που τον βολεύει και μετά απομονώνει το στοιχείο που επίσης τον βολεύει για να «αποδείξει» ... αυτό που τον βολεύει: «...παρακαλώ εδώ την λεπτομέρεια ... και να απομονώσουμε αυτό τι έχουμε, το Δελφικό Εψιλον ... τι σύμβολα έχουν και από που είχαν τη γνώση...».Φυσικά αν προεπιλέξουμε οποιοδήποτε σύμβολο ή μη (για να μας βολεύει), το στρέψουμε (εκεί που μας βολεύει), το αλλοιώσουμε λίγο (αν μας βολεύει) και απομονώσουμε το στοιχείο που έχουμε προαποφασίσει σαν αποδεικτικό στοιχείο (στο σημείο ακριβώς που μας βολεύει), ... αποδεικνύουμε , ακόμα και ότι ... υπάρχουν μυκηναϊκές ακροπόλεις στον Άρη (αυτό ... κι αν μας βολεύει)!Είναι η γνωστή Λιακούρεια «αποδεικτική» μέθοδος, «ο Προκρούστης, ο Αχταρμάς, άρτζι μπούρτζι και λουλάς».Βλέπετε ακριβώς πως το σχέδιο του θεού, έδωσε στον γέροντα Αδόλφο την αντιβαρυτική υπερτεχνολογία, όπως την είχε δώσει και στο περιούσιο λαό του (εμάς τους Ελληνες).Μία επίσκεψη σε ένα μοναστήρι, ένα πατσατζήδικο και μία χαρτορίχτρα, αστρολόγο, καφετζού, θα συμπληρώσει τις αντιβαρυτικές ιστορικές αυτές γνώσεις και θα σας ολοκληρώσει σαν ανθρώπινο ον.«η γνώση προωθείται διαρκώς, δίνουμε εκπληκτικά στοιχεία ...» (εμπρός προς τα πίσω...).
000111nazixanebou....

Ποιοί μας κρύβουν την ελεύθερη ενέργεια
«...Ποιοί είναι αυτοί που κρύβουν την υψηλή οικολογική τεχνολογία ... που είχαν και οι ΕΛ και οι Έλληνες πριν το 10.000 πριν το Χριστό πριν το μεγάλο πόλεμο με τους Άτλαντες ... για να μας πουλάνε το πετρέλαιό τους και τη μαυρίλα τους στη κυριολεξία... γιατί ακόμα χρησιμοποιούμε βενζίνες και πετρέλαια?...»Και αμέσως μετά η αναφορά στον προστάτη των Ελλήνων, τον επιλεγμένο από τον θεό ορθόδοξο, που θα μας χαρίσει τη Πόλη μαζί με τη Αγιασοφιά (και το ξανθών γένος σύμφωνα με τις Προφητείες), τον βαθύτατα θρησκευόμενο Πούτιν. Έμπαινε Πούτιν, ελπίδα ενάντια στη νέα Τάξη των πραγμάτων...... έτσι καταδεικνύεται πέρα από πάσης αμφιβολίας ο ένοχος, το πραγματικό αφεντικό του πλανήτη:«... θέλετε αποδείξεις ότι ο Πούτιν την έχει την τεχνολογία (αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψέλνουν βυζαντινά) αλλά ο ρωσικός λαός δεν τη βλέπει (αόρατα μεταφυσικά Τουπόλεφ) ούτε οι υπόλοιποι σε όλο το κόσμο? (ΤΕΣΛΑ, ακτίνες θανάτου, τυφώνες, σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς)... το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας» (ο μόνος που βλέπει είναι ο τηλεπροφήτης προφανώς)... «...και μεις ρε λέει πως θα ελέγχουμε τους λαούς ρε λέει μετά, πως θα εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα μετά για να φέρουμε τον Εξαποδώ...»Όπερ Έδει ΔείξαιΜήπως, μετά την υπογραφή αγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης, βρισκόμαστε και μεις σαν χώρα, στην ομάδα των κακών που πουλάει μαυρίλα και κρύβουμε μαζί με το αφεντικό προστάτη μας Πούτιν, την υψηλή οικολογική ελεύθερη ενέργεια για να φέρουμε τον εξαποδώ εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα?Παρακολουθήστε παρανοϊκή (όπως πάντα) Λιακουρική σύνδεση των φαντασιακών μυθολογικών ναζιστικών UFO, με το μύθο της ελεύθερης ενέργειας, τον υποχθόνιο Διάβολο, τον Πούτιν και τα προς πώληση σκουπιδοπακέτα.Όταν ο τηλεπροφήτης, πέφτει στις αναπόφευκτες αντιφάσεις του και αποδεικνύει κατά λάθος άλλ’ αντ’ άλλων, μη δίνετε σημασία. Όταν τα συμπεράσματα βγάζουν το Προφήτη Πάντα ψεύτη, φταίνε οι Σιωνιστικοί ψεκασμοί που μας καταστρέφουν τη Πίστη και μας ρίχνουν στη σκλαβιά της (άθεης πάντα) Λογικής.Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι,... αν υπήρχε αυτή η τεχνολογία θα επέφερε συντριπτικά περισσότερα κέρδη και ανυπολόγιστη εξουσία στους κατόχους της, με την άμεση χρησιμοποίησή της, εμπορικά, σε σχέση με τη διατήρηση της παλιάς (των υγρών καυσίμων, αερίου κλπ),... είναι κουλτουριαραίικοι ανθΕΛληνικοί άθεοι ορθολογισμοί, συνωμοτών επιστημόνων..Προστακτικά ...«Φέρε τη κάμερα εδώ»:
000111eleu8eriener...

Ο Πούτιν είναι το Αφεντικό (παγώσαμε)
«ο Πούτιν θύμησε ποιός είναι το αφεντικό και θύμησε ότι υπάρχει ελπίδα ενάντια στη Νέα Τάξη των πραγμάτων, γιατί ο Πούτιν μπορεί να δουλεύει για τα δικά του σχέδια αλλά δεν θα αφήσει να βγούνε τα σχέδια της σκοτεινής πλευράς του Λόμπυ της Αμερικής διότι υπάρχει και Θεός ... προωθείται το σχέδιο του Θεού».Προσέξτε. Ο καλός ορθόδοξος βαθύτατα θρησκευόμενος Πούτιν, έκλεισε το αέριο και πάγωσε την Ευρώπη. Έντρομη η πρόεδρος της Γερμανίας παρακαλούσε τον Πούτιν να ανοίξει το αέριο. Έτσι ο Πούτιν έδειξε ποιός είναι το αφεντικό (αφεντικό είναι ο Πούτιν τώρα πιά και όχι ο Μπους). Και όλα αυτά ... διότι ... υπάρχει και Θεός.Κάποιοι αντίχριστοι κουλτουριαραίοι θα λέγαν ότι το κλείσιμο του αγωγού, είναι ένας καθαρός εκβιασμός ενός αδίστακτου που δεν υπολογίζει στο ελάχιστο λαούς και επιπτώσεις, καθώς δεν έχει τη παραμικρή κοινωνική και πολιτική ευαισθησία προκειμένου να προωθήσει την ηγεμονία του (όπως αναλογικά κάνουν όλοι οι εξουσιαστές παντού και πάντα). Όμως κατά την εκτίμηση του Υπεράνθρωπου Πουτινιάρη Τηλεπλασιέ, αυτό το «αφεντικό» είναι η ελπίδα μας ενάντια στη μυθολογική Νέα Τάξη (ο δυτικός πολιτισμός) και ο απροκάλυπτος εκβιασμός του, είναι ευλογημένος γιατί «εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού». Φανταστείτε να γινόταν κάτι τέτοιο από τους αμερικάνους, ... τι θα έλεγε ο ισαπόστολος τηλεπωλητής.Θαυμάστε πολιτικοπροφητική ανάλυση και ...παγώστε στη κυριολεξία (όταν η ελπίδα μας είναι ο θεόσταλτος Πούτιν). Προσέξτε το ύφος και την ένταση της γαϊδουροφωνάρας του τηλεπλασιέ ...(«Έμπαινε Πούτιν!!!»):
000111poutinafenti...

Ιερά Οργή (Σακκέτος Πακέτος)
Οργισμένες υστερικές Ορθόδοξες κραυγές του ισαπόστολου τηλεπλασιέ:«πολύ σημαντικά πράγματα ... να κάνουμε και μερικές ντισκοτέκ εκεί μέσα και τι ωραία θα περνάμε θα πηγαίνουν και οι τουρίστριες ...και δώστου ντόλτσε βίτα ... εμείς οι έλληνες είμαστε και παραδοσιακοί τύποι έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα δώσουμε... αυτά τα ορίζει ο θεός ... και δεν είναι κανένα μαγαζί ... να κάνουμε κι ένα συνδικάτο να πάμε να πούμε είμαστε συνδικαλιστές στο Θεό ... βάλε μας και δυο τρεις γυναίκες στη διοίκηση ... σαν την Ορθοδοξία κανένας δεν τιμάει τις γυναίκες ... ένας άνθρωπος είναι στον παράδεισο γυναίκα είναι η Παναγιά μας...»Καταλάβατε βέβαια η εξέλιξη είναι κάτι αντίχριστο και ανθΕΛληνικό, οτιδήποτε παλιό (παράδοση) είναι καθαγιασμένο, και οτιδήποτε νέο (μόδα) είναι σατανικό (έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα δώσουμε), η Ορθοδοξία τιμάει τις γυναίκες (με τις πολλαπλές απαγορεύσεις, το ακάθαρτο των εμμήνων, της υποταγής στον άντρα και εν γένει το αναγκαίο κακό της ύπαρξής της) και ότι στον παράδεισο μόνο μια γυναίκα είναι, η Παναγία (... όλες οι άλλες περιμένουν στην ουρά, ...Έχοντας -ακόμα και στο υπερπέραν- τα Μέσα, ο ισαπόστολος τηλεπλασιέ, γνωρίζει ακόμα και αυτό, και φυσικά ...μας το αποκαλύπτει).Μπορείτε να οργιστείτε και σεις άφοβα μαζί με τον τηλεπωλητή και το πρωτοπαλλήκαρό του υπερσοδομητή καταστροφέα της λογικής, Σακκέτο πακέτο. Πολύ σημαντικά πράγματα:
000111psyhoparalir...

Ταρακουνάμε το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο
Με 5 τόμους αρχαίας Ελληνικής γραμματείας μαθαίνουμε πως ο Νέαρχος βρήκε όλα τα περίεργα είδη, στου διαόλου τη μάνα, που «ο μεγαλέξανδρος έκλεισε κάτω από τις πύλες στη κούφια γη στη Τακλαμακάν». Αποδείξεις από τον Άγιο Ανδρέα.Μην ακούτε το παγκόσμιο ιστορικό σαρθρό ψεύτικο οικοδόμημα που μαθαίνει παραμύθια στα παιδιά μας. Ν’ ακούτε μόνο τον Ισαπόστολο, υπερερευνητή, αρχαιολόγο, ιστορικό, Προφήτη, Δικαιωμένο κλπ., Άγιο Λιακούριο τον Πουτινιάρη.Ναι είναι φανερό. Εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο, ζει μόνο με αντιεμετικά λόγω της συνεχούς ζαλάδας που προκαλεί το Δυνατό και Λιακουρικό ταρακούνημα. Η έγερση των Εληθίων συνεχίζεται.Λιακουρικές αλήθειες, ... «5 τόμους σας δίνω...»:
000111tarakoumimap...

Οπλικά πνευματικά συστήματα φωτονίων
Τι είναι στη πραγματικότητα τα σαβουροπακέτα που πουλάει ο τηλεπροφήτης με τη σέσουλα? «... να χρησιμοποιείται σαν πνευματικό οπλικό σύστημα εναντίον εκείνων οι οποίοι απεργάζονται σχέδια εναντίον του Ελληνισμού...» (δηλαδή όλοι οι διαφορετικοί από εμάς, οι μεταφυσικοί φανταστικοί υποχθόνιοι κλπ, εχθροί). «... έχω συστήματα οπλικά, φωτόνια... όπλα πνεύματος, για να λέω την αλήθεια...». Από αυτά που μας λέει ο Προφηταράς καταλαβαίνουμε τη σόι αλήθεια, μας πουλάει σε συσκευασία σαβουροπακέτου.Ακούστε το μοναδικό αποκαλυπτικό απόσπασμα:
OPLIKOSYSTIMAMALAK...

Η Προφητεία των 17 τυφώνων
Πως ερμηνεύουμε διάφορα φαινόμενα? Αφού διαβάσουμε τα σκουπιδοπακέτα με τα οπλικά συστήματα ΤΕΣΛΑ.Με ένα δημοσίευμα της Πράβδα που αναφέρουν ρώσοι μετεωρολόγοι ότι ... «μπορεί, 17 τυφώνες να ερημώσουν την Αμερική», σε συνδυασμό ότι ο τυφώνας Κατρίνα ήταν υπερόπλο του Πούτιν (γιατί είχε ρωσικό όνομα, ... τι μεγαλύτερη απόδειξη), αναπτύσσει το υπερ(παρα)λογικό ανεπανόρθωτο Λιακουρικό τρόπο σκέψης. Μια σκέψη που στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε κάποιο υποδημοσίευμα μιας εφημερίδας με παρανοϊκό συνδυασμό ΤΕΣΛΑ και Κατρίνα, βασισμένη σε ένα απλό ...μπορεί.«...και αναρωτιέμαι που ξέρουν οι ρώσοι ότι 17 τυφώνες θα καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής...» !!!Ισαπόστολε τηλεπλασιέ, αναρωτιόμαστε...μπορεί... να είσαι παπαρολόγος, μπουρδολόγος και απατεώνας ολκής με πατέντα ταυτοχρόνως, λέμε ...μπορεί.Εμείς αρχίζουμε να μετράμε τους τυφώνες που θα «ερημώσουν την Αμερική», «θα κάνουν την Αμερική καλοκαιρινή».Του χρόνου εδώ θα είμαστε (είτε βγάλει, είτε δεν βγάλει ο ήλιος κέρατα) και θα δοξάσουμε τον Άγιο Λιακούριο ακόμα μια φορά, για μια ακόμα, όπως πάντα, Δικαίωσή του... στα ερείπια της ρημαγμένης, ερημωμένης Αμερικής (από τους 17 τυφώνες ΤΕΣΛΑ, ... ρωσικής κατασκευής).Απολαυστικότατο:
000111TESLAmoufes1...

Πάμε για την 6η (σωστοοος!!!!)
Κάποιο σαβουροβιβλίο του, αναφέρει ότι ο Μπιλ Κλίντον (χαρακτηριστικό στοιχείο της της αντιγραφής από τα απαρχαιομένα επί Κλίντον, αμερικάνικα συνωμοσιολογικά σκουπίδια) και κάποιοι (πράκτορες των υποχθονίων), θεωρούν τον εαυτό τους, μέλη του 6ου άρειου πολιτισμού.Καταλαβαίνετε το χρώμα που πήρε η βοϊδοκεφαλή του Αγίου Λιακουρίου μετά από αυτή την ύβρη. Τι, ...θα μας πάρουνε τη δόξα της 6ης κοσμοκρατορίας αυτοί που «δεν ξέρουν ούτε πρόσθεση να κάνουν εκεί πέρα μέσα», «οι ρατσίσταροι» (είπε ο υδροκέφαλος γάιδαρος, κάποιον ...κεφάλα...) ?Συνεχίζει μπλαβιασμένος σαν ποδοσφαιρικός οπαδός (σαν?),... «την 6η θα την κάνουμε εμείς ... σύμφωνα με όλες τις Προφητείες ... εμείς θέλουμε να δώσουμε την 6η ελπίδα και ευκαιρία στην ανθρωπότητα με ισότητα και ίσες ευκαιρίες για όλους τους συνανθρώπους μας... με αγάπη και καλοσύνη». Έχετε ακούσει κανένα ρατσιστή-φασίστα οποιουδήποτε είδους, να επικαλείται κάτι διαφορετικό εκτός από ειρήνη αγάπη δικαιοσύνη κλπ, ...στα λόγια?Ας περιμένουμε λοιπόν στις 10 Μαϊου του 2024 τη μέρα της έναρξης της 6ης ΕΛέω Θεού, ΕΛληνικής Κοσμοκρατορίας (6 reich), που θα τρώμε με χρυσά κουτάλια υπό τον Ελληνα βασιλέα Γιαννάκη Ιωάννου από το Τραχώνι.«σε μένα η κάμερα...». «...αυτοί ονειρεύονται την 6η...». Ποιοί είναι αυτοί που ονειρεύονται την 6η? ... ο εξής ένας, ο Ισαπόστολος Οδηγός Προφήτης Τηλεπλασιέ Λιακούριος ο Πουτινεύς. Αυτός:
0001116orhodoxreic...

Ντους λαμα μπε
Ο Άγιος Λιακούριος ο Πουτινιάρης, αποκαλύπτει άλλη μια πτυχή της, υψίστου βάθους, γνώσης του. Όχι μόνο ξέρει τη γλώσσα των δαιμόνων αλλά υπόσχεται ότι θα μας την εξηγήσει «...όταν έρθει η ώρα, αγαπητοί φίλοι...». Ενα μικρό δείγμα αυτής της γλώσσας: «Ντους λαμα μπε ... καταλάβατε τι θα πει αυτό?...» !!! (πιθανή εξήγηση: «κάνε ντους ρε μαλάκα»).Προσοχή στις δαιμονικές επικλίσεις μην ανέβει κανένας ΣαμαΕΛ (ο ΣαμπρΕΛ είναι άλλος), από τη κουφάλα της γης και αρχίσει κι άλλος μεταφυσικός πόλεμος με τα τεριρέμ των κοσμοσφαιρών.
GLOSSADEMONMUFES.w...

Η επιστολή του Αντίχριστου
Λέτε, όταν κάποιος στέλνει σε μια ρώσικη εφημερίδα μία επιστολή που γράφει διάφορες (κατ’ευφημισμόν) τελολογικές ανοησίες και υπογράφει σαν μεσίας, να μην αποτελεί καθοριστικής σημασίας παγκόσμιο γεγονός? ... Είστε γελασμένοι ψεκασμένοι.Διότι, αυτές είναι αντίχριστες ορθολογιστικές σκέψεις της (πάντα άθεης) λογικής. Φως φανάρι ότι ο Αντίχριστος θέλει το Ναό του και τι πιο φυσικό, ... έστειλε με mail την απαίτησή του στη ρώσικη εφημερίδα. Από αυτό το φοβερό στοιχείο, ο τηλεπλασιέ αναπτύσσει την «επιχειρηματολογία» του. Στοιχειοθετεί την έλευση του Αντιχρίστου με την κατασκευή του σατανικού Ναού του Σολομώντος-Βάαλ από τους μιαρούς νεοταξίτες εβραίους (το λένε και οι Προφητείες, ...εγγύηση), ενώ φωνάζει αγανακτισμένα «... ποιά είναι η ημερομηνία σας ρε παιδιά, πείτε το, ή θέλετε να τη βγάλω εγώ από δω...» (βγάλτη, βγάλτη), «Αντίχριστος ... στη ρωσική εφημερίδα Εποχή... έστειλε γράμμα ή δεν έστειλε και έλεγε εγώ το θέλω το Ναό...».Αλλά «το είπε ο ίδιος ο Χριστός, εκεί ειρήνη δεν θα ‘ρθει». Ευτυχώς που υπάρχει ο Πούτιν που τους χάλασε τη μπουγάδα (και άπλωσε τη δική του, ... που είναι και ορθόδοξη, άρα ευλογημένη).
000111EPISTOLIANTI...


H ΙΕΡΑ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ KINHTHΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ
Δόκτωρ Bartolo (στους «Γάμους του Figaro»): “Calomniez, calomniez, il en reste toujours quelque chose”. (Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε – πάντα κάτι θα μείνει). Αυτό είναι το ιερό δόγμα που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβια ο ιερός τηλεπροφήτης.


+ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ+

3 comments:

yannisgk said...

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

yannisgk said...

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Πολύ ωραία καταγραφή των παράλογων, αστήρικτων, αναπόδεικτων και φαιδρών ισχυρισμών του Λιακό. Έχω ήδη βάλει στο ιστολόγιό μου σύνδεσμο προς το δικό σας. Δεν μπορεί η εκστρατεία ηλιθιοποίησης των πάντων - με τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ καναλαρχών - να μένει χωρίς αντίλογο.